Kungfu Arena - Legends Reborn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

1 numaralı dövüş sanatları strateji oyunu

Kungfu Arena - Legends Reborn, kart savaş oyunlarını seviyorsanız keyif alarak oynayacağınız bir yapım. Asya’da en çok oynanan dövüş sanatları strateji oyunu, yüksek kalitede grafikleri ve akıllı otomatik dövüş sistemi ile dikkat çekiyor. Uzakdoğu dövüşlerine ilginiz varsa Android telefonunuzda oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan biri.

Uzakdoğu dövüş sanatlarına ilgisi olan herkesin oynaması gerektiğini düşündüğüm strateji oyununda Jin Yong’un romanlarından kopup gelmiş 600’ün üzerinde efsane kahraman yer alıyor. 4 farklı sınıfa ayrılan kahramanlardan takımınızı kurup savaşıyorsunuz. Kart savaş oyunu olarak gözükse de dövüş sanatlarındaki ustalığınızı gösterdiğiniz savaşların içerisinde bulunduğunuz heyecan verici bir yolculuk aslında Kungfu Arena - Efsanelerin Doğuşu.

Ara diyaloglarla süslenen oyunda aralarında büyücülerin de olduğu etkili düşmanlarla savaşırken farklı dövüş tekniklerini kullanıyorsunuz. O anda kullandığınız dövüş tekniği kahramanlarınızın sıralandığı yerde gösteriliyor. Saldırıların sıralı olduğu diğer deyişle sıra tabanlı oynanışın hakim olduğu oyunda savaş boyunca sürdürülen karşılıklı diyalogları oldukça beğendim. Bu arada dövüşler 10 round ve tek kahramanla katılmıyorsunuz ancak kahramanlarınızın tümünü aynı anda kontrol etme şansına sahip değilsiniz. Aktif olmasını bekleyip öyle aksiyona girebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Kungfu Arena - Legends Reborn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Asya'da en çok oynanan dövüş sanatları strateji oyunu

Kungfu Arena - Legends Reborn, Uzakdoğu dövüş sanatlarına ilgi duyanların keyifle oynayacağı, kaliteli grafikleri ve animasyonlarının yanında kolay otomatik dövüş sistemiyle dikkat çeken bir yapım. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılmasıyla şaşırtan oyun, online kart savaş oyunları formunda ancak hikayeye dayalı olmasıyla saatlerinizi sizden alıyor.

Hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan dövüş sanatları strateji oyunu, Asya’da en çok oynanan oyunlar arasında. Kungfu Arena - Efsanelerin Doğuşu adını taşıyan oyunda Jin Yong’un romanlarında gördüğümüz tüm efsane kahramanlar yer alıyor. 600’den fazla 4 farklı sınıfa ayrılan kahramanlardan yenilmez takımınızı oluşturup savaşlara giriyorsunuz. Savaş esnasında karşılıklı atışmalar (diyaloglar ne yazık ki Türkçe değil) oyuna kendinizi kaptırmanızı sağlıyor. Sıra tabanlı oynanış hakim ancak rakibinizi fazla beklemiyorsunuz. Savaşlar 10 round sürüyor.

Kungfu Arena - Legends Reborn Özellikleri:

  • Asya’da 1 numaralı dövüş sanatları strateji oyunu
  • Canlı grafikler, çekici efektler
  • Oynamayı kolaylaştıran akıllı otomatik sistem
  • 600’den fazla kahraman

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evertile: Battle Arena

    Destenizi oluşturun, arenada savaşın.
  • Castle Crush APK

    Castle Crush APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz online strateji kart oyunudur.
  • Orbital 1

    Harika bir gerçek zamanlı strateji-kart oyunu
  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • MARVEL SNAP APK

    Marvel Snap APK, süper kahramanlardan destenizi oluşturun. Diğer oyunculara karşı savaşın. Elinizi üçlendirin ve tüm kartlara sahip olmaya çalışın.
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • Metal Slug : Commander

    Metal Slug : Commander, kart tabanlı askeri strateji - savaş oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.
  • Castle Creeps Battle

    Kart savaş ve kule savunma strateji oyunlarının mükemmel karışımı