Kupontos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Kupontos uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan birçok mekanda indirim kuponu satın alabilirsiniz.

Kupontos uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan birçok mekanda indirim kuponu satın alabilirsiniz.

Dışarı çıktığınızda kabarık bir banka hesabınız yoksa, ilk dikkat edeceğiniz şey fazla para harcamamak olacaktır. Aynı hizmeti daha ucuza almak varken, fazla para vermek mantıksız olurdu zaten. İnternet üzerindeki fırsat siteleri de çeşitli mekanlarda kullanabileceğiniz indirim kuponları satarak tasarruf etmenizi amaçlıyor. Bu amaçla yola çıkan Kupontos uygulaması da kahvaltı, eğlence, spa, masaj, tiyatro, restoranlar, sağlık merkezleri, spor, güzellik merkezleri ve etkinlikler için indirim kuponları sunuyor.

Yukarıda sıraladığımız mekanlarda normalde pahalıya alacağınız hizmeti, çok daha uygun fiyatlarla değerlendirebileceğiniz Kupontos uygulamasında size en yakın fırsatları da görebiliyorsunuz. Özellikle aradığınız bir şey varsa, kategoriler üzerinden arama yapabiliyorsunuz. 3 dil destekleyen Kupontos uygulamasının tek dezavantajı, şimdilik sadece İstanbul’da hizmet veriyor olması. Yakın zamanda diğer şehirlere de yayılırsa çok daha fazla kişiye ulaşacağını düşünüyorum.

Volkan Yılmaz

Kupontos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
61.3 MB DOSYA BOYUTU

Kupontos uygulaması birçok mekanda avantajlı fiyatlardan yararlanabileceğiniz indirim kuponlarını sizlere sunuyor.

Kupontos uygulaması birçok mekanda avantajlı fiyatlardan yararlanabileceğiniz indirim kuponlarını iOS cihazlarınız üzerinden sizlere sunuyor.

Eğlence, spa, masaj, kahvaltı, tiyatro, restoran, sağlık merkezleri, spor, güzellik merkezleri ve etkinlik gibi kategorilerde oldukça uygun fiyatlardan faydalanabileceğiniz indirim kuponlarını sunan Kupontos uygulaması, bütçenizi sarsmadan alışveriş yapabilmenizin önünü açıyor. Sıraladığımız kategorilerde sunulan ürün ve hizmetlere vereceğiniz ücretlerden neredeyse yarı yarıya tasarruf edebileceğiniz uygulama ne yazık ki şu an sadece İstanbul içinde kullanılabiliyor.

Size en yakın fırsatları da gösteren uygulamada, belirli bir şey arıyorsanız ilgili kategorilere tıklayarak da arama yapabilirsiniz. 3 dil destekleyen Kupontos uygulamasının en kısa sürede diğer şehirlerde de kullanılabilir olmasını umuyoruz. Siz de birçok ürün ve hizmeti avantajlı fiyatlardan satın almak istiyorsanız Kupontos uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.