Kuros Classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Zevkli ve keyifli dakikalar geçirebileceğiniz bir mobil oyun

Kuros Classic, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir arcade oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu bulmaların üzerinden gelmeniz gereken oyunda benzersiz mücadelelere dahil oluyor ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele ediyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Kuros Classic, zorlu seviyelerin üstesinden gelmeniz gereken bir mobil oyundur. Boş hücreleri doldurarak ilerlediğiniz oyunda beyninizi de sınırlarına kadar zorluyorsunuz. Kendine has bir mantığa sahip olan oyunda harika zamanlar geçirebiliyorsunuz. Sihirli taşları kullanarak daha fazla puan kazanabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken Kuros Classic, aynı zamanda çocukların da beğenerek oynayabileceği bir mobil oyundur. Eğlenceli ve keyifli bir mobil oyun olan Kuros Classic'i mutlaka denemelisiniz.

Kuros Classic oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Kuros Classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
227 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu

Kuros Classic, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir bulmaca ve puzzle oyunu olarak dikkat çekiyor. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele ettiğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. 

Zorlu bulmaların üzerinden gelmeniz gereken oyunda benzersiz mücadelelere dahil oluyor ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele ediyorsunuz. Son derece keyifli dakikalar geçirebileceğiniz oyunda beyninizi sınırlarına kadar zorluyorsunuz. Zorlu bölümleriyle de dikkat çeken oyunda çocuklarınızda keyifli vakit geçirebiliyor. Sihirli taşları kullanarak işinizi kolaylaştırabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Boş hücreleri doldurarak ilerlediğiniz oyunda beyninizi de sınırlarına kadar zorluyorsunuz. Kendine has bir mantığa sahip olan oyunda harika zamanlar geçirebiliyorsunuz. Eğlenceli ve keyifli bir mobil oyun olan Kuros Classic'i mutlaka denemelisiniz.

Kuros Classic oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dope Wars Classic

    Dünyanın en büyük uyuşturucu baronu olarak geniş bir ticaret ağı oluşturacağınız eşsiz bir oyundur.
  • TWIN COBRA classic

    Kobra helikopteri ile düşman donanmalarını ateş altına alacağınız aksiyon dolu bir oyundur.
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Piffle

    Sevimli dostlarınızı kurtarın.
  • The VideoKid

    Retro kaykay oyunu mobilde!
  • Rapid Roller

    Reflekslere dayalı harika bir top oyunu
  • Runventure

    Tek parmakla oynanabilen mobil platform oyunu
  • Shuriken Master

    Ninja baykuşun kaderi sizin elinizde!