Kuzgun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Kuzgun mobil uygulaması Android kullanıcılarının haber, radyo ve televizyon servislerine aynı platformdan ulaşmasını sağlayan bir haber uygulamasıdır.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda kullanılabilen Kuzgun mobil uygulaması radyo dinleme, haber ve televizyon izleme servislerini aynı anda sunan bir mobil haber uygulamasıdır.

Kuzgun mobil uygulamasında gündemden geri kalmamak adına aradığınız her şey bir tek uygulamya toplanmış durumda. Kuzgun uygulamasında ulusal radyo istasyonlarını dinleyebilirsiniz. Ayrıca müdavimi olduğunuz radyo kanallarını favorilerinize ekleyebilir ve hemen her an elinizin altında tutabilirsiniz. Uygulamada Alem FM, JoyTürk, Number 1 ve Kral FM gibi Türkiye’nin en popüler radyo kanallarına erişim sağlayabilirsiniz.

Ayrıca Kuzgun mobil uygulamasında ulusal televizyon kanallarının canlı yayınlarına da erişmeniz mümkün Kanal D, TV8, Show TV, NTV ve TRT kanallarının yanı sıra uluslararası kanalları da canlı izleyebilirsiniz. Radyo ve televizyon hizmetlerinin yanı sıra en iyi haber sitelerini de Kuzgun mobil uygulamasında bulmanız mümkün. Ulusal ve uluslararası haber kaynaklarının tüm içeriklerine ulaşabilir ve dilediğiniz haberi sonra okumak için favorilere ekleyebilirsiniz. Kapsamlı bir haber uygulaması olan Kuzgun’u Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Kuzgun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarda çalışan Kuzgun mobil uygulaması, gündemi takip edebilecek her türlü imkanı kullanıcılarına sunan bir haber uygulamasıdır.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda kullanılabilen Kuzgun mobil uygulaması radyo dinleme, canlı TV izleme ve haber okuma hizmetlerini tek bir mecrada toplayan bir haber uygulamasıdır.

Kuzgun mobil uygulamasında radyo izlerken haber okuyabilir ve canlı olarak ulusal ve küresel yayın yapan televizyon kanallarını izleyebilirsiniz. Tüm bu hizmetleri tek bir mobil uygulama çatısında toplamayı başaran Kuzgun mobil uygulamasında tüm popüler radyo kanallarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca sürekli olarak takip ettiğiniz radyo kanallarını sık kullanılanlar listesine ekleyebilirsiniz. Böylelikle her seferinde favori radyo kanalınızı aramak zorunda kalmayacaksınız.

Kuzgun mobil uygulamasında TV8, Show TV, Kanal D, ATV, NTV ve TRT gibi ulusal yayın yapan televizyonların yanı sıra uluslararası TV kanallarını da canlı izleyebilirsiniz. Kuzgun’un haber servisine değinecek olursak; Hürriyet, Milliyet, Sözcü, Maçkolik ve BBC gibi ulusal ve uluslararası haber kaynaklarının içeriklerine her daim ulaşabilirsiniz. Ayrıca ilgilendiğiniz bir haberi sonra okumak üzere favorilere ekleyebilirsiniz. Gündemden geri kalmamak adına istediğiniz her servisi tek bir uygulamaya toplayan Kuzgun mobil uygulamasını AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.
  • PressReader

    Online dergi ve gazete içeriklerine PressReader uygulamasından erişebilirsiniz.
  • Diyanet Dergilik

    Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan dergileri Diyanet Dergilik uygulamasından okuyabilirsiniz.
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik, Android tablet bilgisayarlarda dergi okunması üzerine hazırlanmış bir dergi platformu.
  • Hosting Dergi

    Hosting Dergi ile web hosting sektörünün önde gelenlerinin bilgilerinden Android cihazlarınızda faydalanabiliyorsunuz.