LAFF

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
360 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

LAFF (Android) indir: Türk Telekom'un yeni yerli mesajlaşma uygulaması

LAFF; Türk Telekom’un yerli mesajlaşma uygulaması. LAFF Messenger’ı Android telefonunuza indirerek ücretsiz mesajlaşabilir ve arama yapabilirsiniz. Türkiye’nin en yeni sosyal mesajlaşma uygulaması LAFF, beta sürümde yayınlanmasına rağmen oldukça başarılı.

Türk Telekom ve iştiraki Argela’nın 6 aylık bir sürede geliştirdiği ücretsiz anlık mesajlaşma ve sesli arama uygulaması LAFF (Laff Messenger), Android 5 ve üzeri işletim sistemli tüm telefonlarda çalışıyor. WhatsApp, BiP ve diğer mesajlaşma odaklı sosyal ağ uygulamaları gibi ücretsiz ve operatör bağımsız olarak kullanılabiliyor. Ücretsiz arama, 150 kişiye kadar katılımcı ile grup sohbetleri, fotoğraf ve GIF gönderme, konum ve kişi kartları, uçta uca şifreleme ile güvenli sohbet, sade ve kullanıcı dostu arayüz, sohbet geçmişine tüm cihazlardan ulaşma (yedekleme yapmadan), LAFF Beta sürümde kullanılabilir özellikler.

Sosyal etkileşim gibi diğer sohbet uygulamalarında olmayan pek çok yeni ve heyecan verici özelliği bünyesinde barındıran LAFF Messenger, tamamen yerli kaynaklarla geliştirilen Türkiye’nin en yeni sosyal mesajlaşma uygulaması olarak öne çıkıyor.

Erkan Calp

LAFF

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
59.2 MB DOSYA BOYUTU

LAFF (iOS) indir: Türk Telekom ve Argela'nın geliştirdiği yerli anlık mesajlaşma uygulaması

LAFF, Türk Telekom ve Argela’nın birlikte geliştirdiği yerli anlık mesajlaşma uygulaması. Türkiye’nin en yeni sosyal mesajlaşma uygulaması LAFF Messenger, Android ve iOS kullanıcıları için ücretsiz olarak indirilmeye açıldı ve operatör bağımsız kullanılabiliyor. Tamamen yerli kaynaklar ile geliştirilen LAFF Messenger ile sevdikleriniz yurt dışında olsa bile ücretsiz mesajlaşabilir, arayabilirsiniz.

Türk Telekom ve iştiraki Argela teknoloji ekibinin birlikte geliştirdiği LAFF Messenger, BiP gibi WhatsApp’ın yerli alternatifleri arasına girebilecek harika özellikler sunuyor. 6 aylık bir çalışmanın ürünü olan LAFF Messenger’ın Beta sürümünde ücretsiz arama, grup sohbetleri (150 kişiye kadar katılımcı), fotoğraf ve GIF paylaşımı, konum ve kişi kartları, güvenli iletişim (uçtan uca şifreleme), kolay erişim (mesajlara -yedekleme yapmaksızın- tüm cihazlardan erişme), kullanımı kolay arayüz (dünya trendleriyle kültürümüze özgü yerli öğeler sentezlenerek oluşturulmuş sade ve kullanıcı dostu tasarım) özellikleri yer alırken, sosyal etkileşim gibi diğer sohbet uygulamalarında olmayan pek çok yeni ve güzel özellik de tam sürümde eklenecek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Telegram APK

    Telegram APK, WhatsApp alternatifi olarak kullanılabilecek en iyi mesajlaşma uygulamalarından biri. Telegram Messenger Android telefonlara ücretsiz yüklenebilir.
  • WeChat APK

    WeChat APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz popüler mesajlaşma ve sesli görüşme uygulamasıdır.
  • Telegram X APK

    Telegram X APK veya Google Play'den yüklenebilir. Telegram X, Telegram'dan daha hızlı ve yeni özellikler sunuyor.
  • Bubble Group Messenger

    Eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir mesajlaşma uygulaması
  • Yahoo Messenger

    Yahoo Messenger, Yahoo'nun ücretsiz anlık mesajlaşma uygulaması.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Dedi

    Alternatif bir anlık mesajlaşma uygulaması arıyorsanız, Dedi uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • Instagram Threads

    Instagram Threads ile Arkadaşlarınıza Anlık Mesajlar Göndermek Çok Daha Kolay