Laserbreak 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Laserbreak 2, farklı fiziksel objeleri kullanarak lazer ışınlarını istenilen noktaya ulaştırmanız gereken eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.

Laserbreak 2, ilk oyunuyla milyonlarca bulmaca oyuncusunun beğenisini kazanan Laserbreak'in ikinci sürümü. Daha gelişmiş özellikler ve daha kaliteli görseller ile karşımıza çıkan bu oyunda da 28 birbirinden farklı bölümü bitirirken çok eğleneceksiniz.

Oyundaki amacınız aslında oldukça basit olmasına rağmen, zaman zaman zorlanıyor hatta çözümü bulamayabiliyorsunuz. Bölümleri bitirebilmek için lazer ışınını farklı açılardan yansıtarak ya da direkt olarak istenen noktaya eriştirmeniz gerekiyor. Oynadıkça ustalaşacağınız bu oyunu kafa yormayı seviyorsanız çok seveceğinize eminim.

Hergün bir yeni bölüm eklenen oyunda sürekli yeni heyecanlar sizi bekliyor. Bu nedenle de oyunu oynamaktan sıkılmıyorsunuz. Zorlu bulmaya oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Laserbreak 2'yi kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 2 For 2 (2 Kere 2)

    Sayıları birleştirirken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • DOP 2: Delete One Part

    DOP 2: Delete One Part Android oyununda eğlenceli zorlu bulmacalar sizi bekliyor.
  • ULTRAFLOW 2

    ULTRAFLOW 2, diğer bulmaca oyunları ile kıyaslandığında çok daha farklı dinamiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunu.
  • Spot The Differences 2

    Spot The Differences 2, aynı gibi gözüken ama ufak farklar içeren 2 sahne üzerindeki farkları bulmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Cookie Star 2

    Cookie Star 2, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Pinch 2 Special Edition

    Pinch 2 Special Edition keyifle oynayabileceğiniz muhteşem bir bulmaca oyunu.
  • Plumber 2

    Plumber 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz zor ve zevkli bir bulmaca oyunudur.