Last Guardians

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

Last Guardians bolca aksiyon bulabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Last Guardians eğer Diablo tarzı aksiyon-rpg oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil rol yapma oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Last Guardians'da kaosun eşiğine sürüklenmiş bir fantastik evrende destansı bir maceraya atılıyoruz. Karnalık kuvvetler yüzyıllar boyunca gizliden gizliye güçlerini biriktirmiştir ve iyiliğe dair herşeyi yok etmek için harekete geçmeye hazırlanmıştır. Sonunda ise aniden ortaya çıkarak insanoğluna saldıran karanlık güçler yıkım ve terörü beraberinde getirmiştir. Biz ise oyunda karanlık güçler karşısında insanoğlunu savunmaya çalışan bir grup kahramandan birini yönetiyoruz ve bu destansı serüvene dahil oluyoruz.

Last Guardians aksiyon-rpg oyunlarında kullanılan hack and slash dinamiklerini içeren bir oyun. Oyunda kahramnımızı izometrik bakış açısıyla yöneterek savaş alanındaki canavarlarla ve kuvvetli bölüm sonu canavarlarıyla yüzleşyiroz. Gerçek zamanlı savaş sistemi kullanılan oyunda düşmanları öldürdükçe tecrübe puanı kazanıyoruz ve büyülü silah ve zırhları yağmalayabiliyoruz.

Last Guardians sanal kontrol çubuğu yardımıyla oynanıyor. Oyunun genel olarak oldukça rahat oynanabildiğini, karakter yönlendirmede ve savaş yeteneklerini kullanmada sıkıntı yaşanmadığını söyleyebiliriz. Ortalamanın üzerinde bir 3 boyutlu grafik kalitesi sunan Last Guardians boş zamnalarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı oluyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Seven Guardians

    Seven Guardians, detaylı ve yüksek kalitede görselleriyle etkileyen aksiyon rpg oyunu.
  • Guardians of the Skies

    Guardians of the Skies oldukça kaliteli grafiklere sahip olan bir uçak savaşı oyunu
  • Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon

    Guardians of the Galaxy'de kendi takımımızı kurup son derece güçlü bir silahın düşman eline geçmesine engel olmaya çalışıyoruz.
  • Soul Guardians

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu rol yapma oyunudur.
  • Eternity Guardians

    Gerçek zamanlı mücadelelere sahne olan mükemmel bir rol yapma oyunu
  • Call of Guardians

    Guardian olun, çağrıya cevap verin ve oyuncularla çarpışın.
  • Block Battles: Star Guardians

    Yüzlerce farklı savaş kahramanını kullanarak düşmanlarınızla aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • THE LAST REMNANT Remastered

    Efsanevi oyun THE LAST REMNANT Remastered mobil versiyonu ile cihazlarımıza geliyor!