Last Valiant

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz özelliklere sahip onlarca savaş kahramanını yöneterek aksiyona doyacağınız eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerin hizmet veren ve ücretsiz olarak sunulan Last Valiant, dev yaratıklara ve güçlü askerlere karşı mücadele ederek ganimet savaşlarına katılacağınız ve karakterlerinizi geliştirerek eşsiz bir ordu kuracağınız aksiyon dolu bir oyundur.  

Etkileyici savaş sahneleri ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken, karanlık güçlerle mücadele ederek savaş haritasında yer alan zorlu görevlerin üstesinden gelmek ve seviye atlayarak yolunuza devam etmektir. Farklı özel güçlere ve yeteneklere sahip onlarca canavar ve asker karakterinden faydalanarak güçlü bir ordu kurabilirsiniz. Görevleri tamamlayarak yeni karakterlerin kilidini açabilir ve farklı özellikler kullanarak düşmanlarınızı alt edebilirsiniz.

Oyunda ateş püsküren, buza çeviren, taşkıran ve daha onlarca farklı özellik barındıran dev canavarlar bulunmaktadır. Bu karakterlerden dilediğinizi seçerek rakiplerinizle birebir savaşabilir ve ganimet toplayabilirsiniz.

Rol oyunları arasında yerini alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Last Valiant, aksiyon dolu savaş senaryolarının yer aldığı bağımlılık yapıcı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Last Valiant

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz özelliklere sahip onlarca savaş kahramanını yöneterek aksiyona doyacağınız eğlenceli bir oyundur.

İlginç özelliklere ve yeteneklere sahip dev canavarlardan yararlanarak rakiplerinize karşı aksiyon dolu bir mücadelenin içine gireceğiniz Last Valiant, mobil platformda rol oyunları arasında bulunan ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve etkileyici savaş senaryoları ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı özellikler barındıran askerler ve canavarlardan kurulu güçlü bir ordu inşa etmek ve yeni stratejiler geliştirerek savaşlardan galip gelmektir. Rakiplerinizle birebir mücadele ederek nefes kesen savaşlara katılabilir ve PVP arenalarında boy gösterebilirsiniz. Seviye atlayarak yeni savaş kahramanlarının kilidini açabilir ve bu sayede daha güçlü bir ordu oluşturabilirsiniz.

Oyunda buza çeviren, ateş püsküren, taşkıran, elektrik saçan ve daha onlarca farklı lakaba sahip olan dev canavarlar bulunmaktadır. Dilediğiniz canavarı seçerek savaşa başlayabilir ve ganimet kazanmak için mücadele edebilirsiniz.

Android ve iOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Last Valiant, ücretsiz oyunlar arasında yer alan ve sürükleyici özelliği olan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Last Crusaders

    Farklı düşmanlar ile savaşacağız.
  • Last Fight

    Düşman dolu bir adada ilerleyerek birebir dövüşlere katılabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Valiant Force

    Sıra tabanlı bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Valiant Hearts APK

    Valiant Hearts APK sadece Netflix üyelerine özel olarak hazırlanmış mobil bir oyundur. Mobilde macera ve savaş oyunu severlere tavsiye edilir.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.