Last Zombie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Zombiler şehri sardı, insanlar yardım bekliyor.

Last Zombie, 9 türde silahla donatılmış paralı askerlerle zombi ordusunu durdurmaya çalıştığınız aksiyon, strateji ve rpg öğelerini harmanlayan sürükleyici bir yapım. Android platformuna özel çıkış yapan yapım, ücretsiz ve internetsiz oynama seçeneği sunuyor.

Büyük kafalarıyla dikkat çeken karakterlerle zombi saldırısını engellemeye çalıştığınız oyunda zombilerle sizin aranızda set bulunmakta. Amacınız; zombiler sınır noktasına gelmeden hepsini öldürmek. Tamamen sizin kontrolünüzde üç karakter mevcut ancak platformun yan tarafında da size yardımcı olan karakterler bulunmakta. Karakter diyorum zira; yardımcılar arasında polisten rugby oyuncusuna, kırmızı başlıklı kızdan askere pek çok ilginç karakter bulunmakta.

Oyunda gün geçtikçe zombilerin sayısı artmakla kalmıyor, daha da güçleniyorlar, üzerimize daha hızlı gelmeye başlıyorlar. Boss olarak geçen dev yaratıklar da hemen arkalarından gelmeye başlıyor. Bu noktada oyunun rengi değişiyor. Strateji uygulama gücünüzü açığa çıkarmanız gerekiyor. Yükseltmeler, güçlendiriciler, gerekirse takım üyesi değişikliği yapıyorsunuz.

Erkan Calp

Last Zombie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Sonsuz shooting oyununda zombilerle karşı karşıya geliyoruz.

Last Zombie, aksiyonun hiç dinmediği zombi temalı shooting oyunu. Sağa sola ateş etmeli mobil oyunları beğeniyorsanız, stres atmak ve kafa dağıtmak için birebir olan bu oyunu kesinlikle oynamalısınız. Görsel çizgilerine bakıp karar vermeyin; oynayın! İndirmesi de oynaması da ücretsiz ve internetsiz oynama seçeneği sunuyor.

Oyunda 9 farklı silahla donatılmış 9 paralı askerle şehri saran zombilere karşı mücadele veriyorsunuz. Zombilerin sayısı oldukça fazla ve tam bitti derken boss’lar karşınıza çıkmaya başlıyor. Neyse ki; yanınızda iki arkadaşınızla birlikte farklı yerlerde konumlanmış yardımcılarınız var. Polis, rugby oyunusu, kırmızı başlıklı kız gibi ilginç karakterlerin de desteğini alarak zombi sürüsüyle mücadelenizi sürdürüyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Strike : The Last War of Idle Battle

    Savaşçılarınızı hazırlayın, zombi ordusunu dağıtın.
  • Final Duty: Zombie Nation

    İnsanlık son günlerini yaşıyor.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Zombie Rogue

    Bu zombilerle dolu dünyada stratejini oluştur ve onları öldür.
  • Last Cloudia

    İnsan ve canavar arasındaki bağın hikayesine tanık ol.
  • Harbingers: Last Survival

    Takımını kur ve zombilerle mücadeleye başla.
  • Girl's War Z

    Zombi salgını karşısında kızların yeteneklerini kullan.
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg