LCWbaby

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
204 TOPLAM İNDİRME

LCWbaby, hem hamilelerin hem de annelerin yararlanabileceği bebek gelişim takip uygulaması.

LCWbaby, hem hamileler hem de anneler için hazırlanmış bebek gelişim takip uygulaması. Acıbadem Hastanesi uzman doktorların hazırladığı içeriklerle hem hamilelik süresince hem de doğum sonrasında bebeğinizin gelişimini izlemeniz mümkün.

Android platformunda eşi benzerine rastlamadığımız, tamamen Türkçe özenle hazırlanmış bebek takip uygulamasında sunulan içerikleri iki kategoride karşımıza çıkıyor. Hamile iseniz hamilelik süresince hem kendinizin hem de bebeğinizin gelişimini takip etmekten muhtemel doğum tarihine, kilonuzun takip etmekten fotoğraflarınızı çekip saklamaya birçok şeyi yapabiliyorsunuz.Bebeğinize hangi ismi koyacağınıza karar veremiyorsanız uygulama bu konuda da yardım ediyor. Eğer anne iseniz 2 sene boyunca bebeğinizin gelişimini takip edebiliyor, bebeğinizin boy, kilo gibi bilgilerini kaydedip gelişimini takip edebiliyorsunuz. Ayrıca emzirme, aşı, ilaç gibi önem arz eden şeyler için hatırlatma ekleme şansına da sahipsiniz. Bebeğinizin emeklemesinden yürümeye başlama anına kadar her şeyi fotoğraflayıp arşivinize atmanız da mümkün.

Erkan Calp

LCWbaby

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME

LCWbaby, hem hamilelere hem de annelere yönelik hazırlanmış bebek gelişim takip uygulaması.

LCWbaby, LC Waikiki’nin Acıbadem Hastanesi uzman doktorlarıyla birlikte hazırlayıp sunduğu bebek gelişim takip uygulaması. Hem hamilelik hem de annelik sürecinde bebeğin gelişimiyle ilgili ihtiyaç duyulabilecek tüm bilgiler, kafada soru işareti yaratan tüm konuların yanıtları uygulamada toplanmış.

iOS platformunda hem iPhone hem de iPad'de kullanılabilen eşi benzeri bulunmayan tamamen Türkçe ve alanında uzman kişilerce hazırlanmış bebek gelişim takip uygulaması olarak karşımıza çıkan LCWbaby, hamile ve annelere bebeklerini anbean takip edebilmelerini sağlıyor. Bebeğin muhtemel doğum tarihi, isim listesi, fotoğraf albümü, bebeğin boy ve kilo gibi bilgileri, aşı, emzirme, ilaç hatırlatması gibi hem hamilelik hem de annelik zamanında ihtiyaç duyulabilecek bilgiler anlaşılabilir, olabildiğince basitleştirilmiş arayüz üzerinden sunulmuş. Bunlar haricinde bebeğin her anını yakalayıp fotoğraf albümünde toplama seçeneği de sunulmuş ki ileride o ana dönüp tekrar yaşamak adına harika bir şey.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.