League of Angels:Origins

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
519 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Ödüllü serinin son oyunu

League of Angels:Origins, reklamlarında ünlü model ve oyuncu Gal Gadot’ı gördüğümüz ödüllü seri League of Angels’ın yenisi. Yüksek kalitede grafikler, karmaşık hikaye, büyük ölçekli PvP ve PvE, eşsiz gökyüzü savaşları ile mobilde MMORPG deneyimini tümüyle değiştiren LoA: Origins’te meleklerle gücümüzü birleştirip karanlığa karşı savaşıyoruz. Dünya unutulmanın eşiğinde ilerliyor. Buna son verebilecek tek güç biziz!

Mobil platformda en çok indirilip oynanan, Gal Gadot gibi ünlü isimlerin de destek verdiği devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu ya da MMORPG League of Angels serisinin son oyunu League of Angels:Origins’de ilk göze çarpan detay; grafiklerdeki iyileşme. Yüksek kalitede karakter modellemeleri, harika üç boyutlu ortamlar, göz kamaştıran özel efektler, 360 derece görüntülenebilen fantastik bir dünyada geçen yeni LoA oyununda melekler birliğinden çağrı alıyoruz. Karanlık güçlere karşı birlikte savaşıyoruz. Spellweaver, Centurion, Ranger olmak üzere farklı güç ve özelliklere sahip üç sınıf mevcut. Erkek ve kadın avatar arasından seçim yapıyoruz. Karakterimizin görünümünü dilediğimiz zaman değiştirebiliyor, yeteneklerini geliştirebiliyoruz. Uçuş yüksekliği ve hız ayarı da yapabiliyoruz.

League of Angels:Origins’de dünya genelinde oyuncularla veya yapay zekaya karşı birebir savaşlara girebiliyoruz. Herkes gökyüzünün hakimi olmak için mücadele ediyor. Hikayeden sıkıldığınız noktada gökyüzü savaşlarına girmenizi tavsiye ederim.

Erkan Calp

League of Angels:Origins

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
815.8 MB DOSYA BOYUTU

Gal Gadot'ın reklamlarında oynadığı ödüllü serinin son oyunu

League of Angels:Origins, ünlü oyuncu ve model Gal Gadot’ın reklamlarında oynadığı MMORPG oyunu League of Angels (LoA) serisinin son oyunu. Yüksek kalitede grafiklere sahip, hem hikaye hem de PvP ve PvE modlarını sunan, gökyüzü savaşlarına da sokan harika bir mobil oyun bizlerle. Üstelik iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir!

iPhone / iPad cihazlarda oynanabilir 1GB altı yeni nesil üç boyutlu devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu League of Angels:Origins’de dünyayı sona sürükleyen karanlığa karşı meleklerle birlikte mücadele ediyoruz. Seçilebilir üç sınıf var. Spellweaver, Centurion ve Ranger, her biri kendi güç ve karakteristiklerde sınıf arasından seçimimizi yapıp avatarımızı belirliyor ve hikayeye dalıyoruz. LoA serisinin olmazsa olmazı; karakterler için üst düzey özelleştirme seçeceği Wing yani Kanat, bu oyunda da mevcut. Uçuş yüksekliği ve hızı istediğimiz zaman ayarlayabiliyoruz. Gökyüzü savaşları da oldukça keyifli. Tüm oyuncular gökyüzünün hakimi olmak için gövde gösterisi yapıyor. Rakiplerimiz gerçek oyuncu veya yapay zeka olabiliyor. Bunu biz belirliyoruz.

League of Angels:Origins Özellikleri:

  • Çarpıcı grafikler
  • Efsane kanatlar
  • Devasa gökyüzü savaşları

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alita: Battle Angel - The Game

    Alita: Savaş Meleği filminin resmi mobil oyunu
  • AxE: Alliance vs Empire

    İttifaklar mı, İmparatorluk mu? Tarafınızı seçin, dünyanın kaderini değiştirin.
  • RebirthM

    RebirthM, PC MMORPG oyunları aratmıyor.
  • Kingdom: The Blood Pledge

    Kingdom: The Blood Pledge, acımasız açık dünya PvP savaşları içeren MMORPG oyunu.
  • Seacraft: Guardian of Atlantic

    Boş zamanlarınızı geçirebileceğiniz keyifli bir rol yapma oyunu
  • MU Origin 2

    Destansı fantastik yolculuğa kaldığımız yerden devam ediyoruz.
  • Jade Dynasty Mobile

    Popüler MMORPG oyunu mobilde!
  • Diablo Immortal

    Diablo Immortal: Mobil için en iyi MMORPG oyunu