League of Arosaurs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

League of Arosaurs, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz artırılmış gerçeklik oyunu.

League of Arosaurs, Pokemon Go gibi artırılmış gerçeklik destekli, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaliteli bir mobil oyun. Sokakta yürürken her an oyunu oynayan başka biriyle karşılaşıp savabilir veya tek başınıza yürürken online kapışmanın keyfini sürebilirsiniz.

Özel yeteneklere sahip hayvanların yaşadığı gizemli bir dünya olan Aroland’de geçen artırılmış gerçeklik oyununda gerçek harita üzerinden ilerliyorsunuz. Bulunduğunuz konum, oyunun akışını etkilerken yakınınızda gerçekleşen aksiyonları da gerçek zamanlı görebiliyorsunuz. Öncesinde Pokemon GO oyununu oynadıysanız aynı formatta hazırlanmış bu da.

Bir yandan spor yaptırırken diğer yandan da eğlendiren oyunun sohbet sistemi bulunmakta. Yakınınızdaki oyuncularla sohbet edip, tanışma şansına da sahipsiniz. Oyun aracılığıyla arkadaş bulma, formunuzu koruma, eğlencenin dibine vurma… Tümünü League of Arosaurs sunuyor bizlere. Artırılmış gerçeklik ilginizi çekiyorsa kaçırmayın derim.

Erkan Calp

League of Arosaurs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

League of Arosaurs, Pokemon Go benzeri ücretsiz oynanabilir artırılmış gerçeklik oyunu.

League of Arosaurs, Pokemon Go benzeri artırılmış gerçeklik oyunlarını seviyorsanız keyif alarak oynayacağınızı düşündüğüm bir yapım. iPad’le de uyumlu olan, iPhone’da oynanması gerektiğini düşündüğüm artırılmış gerçeklik destekli savaş oyununda gerçek haritadan ilerliyor, yakınınızdaki oyuncularla sohbet edebiliyorsunuz.

Oyunculara aktif olmaya iten eğlenceli artırılmış gerçeklik oyunlarından biri League of Arosaurs. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan oyunda sevimli hayvanların yaşadığı mistik bir dünya olan Aroland’e yolculuğa çıkarıyorsunuz. Oyun, artırılmış gerçeklik destekli olduğundan o anda oyunu oynadığınız yerde doğrudan karşınıza çıkıyorlar. Olmadık yerde beliren karakterlerle birebir savaşlara giriyorsunuz. Rakipleriniz gerçek oyuncular olduklarından PvP savaşlar kıyasıya geçiyor.

League of Arosaurs Özellikleri:

  • Artırılmış gerçeklik online savaşlar
  • Gerçek haritada oyuncularla savaş ve sohbet
  • Kart toplama ve savaş topluluğu kurma
  • Onlarca kullanılabilir büyü

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • League of Stickmen

    League of Stickmen mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • League of Heroes

    League of Heroes, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz hack & slash türünde bir aksiyon ve macera oyunudur.
  • Last Hit - League of Legends

    League of Legends oynayanların bilgisayar başında olmadan oynayabileceği bu oyun ile son vuruş antrenmanları yapmanız mümkün.
  • League of Legends Jungler

    League of Legends Jungler, bilgisayar üzerinden LoL oynayan oyunculara ormancı rolünde yardımcı olmak ve kendilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla geliştirilen ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • LEAGUE OF WONDERLAND

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil rol yapma oyunu
  • Pokemon UNITE

    Pokemon UNITE, Pokemon ve League of Legends karışımı stratejik takım savaşı oyunu. Pokemon UNITE Android Google Play'de!
  • League of Evil

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.