League of Gamers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
137 TOPLAM İNDİRME

League of Gamers, en iyi espor oyuncusu olmak için uğraş verdiğiniz eğlenceli bir Android oyunu.

League of Gamers, dünyanın en iyi e-spor oyuncusu olmaya çalışan bir karakterin yerine geçtiğimiz eğlenceli bir Android oyunu. Yerel yarışmalarla başladığımız kariyerimize uzun soluklu turnuvalarla devam ediyoruz.

Günümüzde oldukça popüler olan esporu mobil platforma oyun formunda taşıyan yapımlardan League of Gamers’da en iyi espor oyuncusu olmak için uğraş veriyoruz. Başlangıçta dünya şampiyonlarının katıldığı büyük ödüllü turnuvalarda yer almıyoruz. Yerel karşılaşmalarda performansımızı sergiliyoruz. Gerçekte olduğu gibi mücadeleleri kazanmak için tam bir takım oyunu oynamamız gerekiyor. FPS, MOBA, strateji veya spor oyunu ayrımı yapmadan karşılaşmalara katılıyoruz.

Erkan Calp

League of Gamers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

League of Gamers, espor oyuncusu yerine geçtiğiniz ücretsiz iPhone ve iPad oyunu.

League of Gamers, seri dokunmaya dayalı oynanış sunan spor oyunu. Gelmiş geçmiş en iyi e-spor oyuncusu olmak için uğraş verdiğimiz oyunun oynanışı kadar arayüzü de oldukça basit. Her yaştan kişinin rahatlıkla, severek oynayacağını düşünüyorum. Oyun iPhone ve iPad için de ücretsiz.

Gençler arasında oldukça popüler olan espor karşılaşmalarını mobil oyun formunda sunan League of Gamers’da karakterimiz kariyerine basit bir oyuncu olarak başlıyor. Başlarda yerel karşılaşmalara katılıyor ve deneyim kazandıkça takım arkadaşları alıyor yanına. Belli seviye ulaştığında da dünyanın en iyilerinin bir araya geldiği turnuvalarda performans sergiliyor. Mücadelenin seyrini değiştiren oyuncu ekipmanlarını da ilerledikçe yeniliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble Bounce: League of Jelly

    Bubble Bounce: League of Jelly, sevimli hayvanlar ile birlikte futbol maçı yapabileceğiniz oldukça eğlenceli bir mobil oyundur.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • LoL CounterPick

    LoL CounterPick, League of Legends'da seçeceğiniz şampiyona karar vermeden rakibinizin şampiyonunu analiz ederek karşısına avantajlı bir şampiyon seçmenizi sağlayan yararlı bir LoL uygulaması.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Disc League

    Disc League, spor tabanlı bir oyun olmasına rağmen, aksiyonun ve temponun düşmemesiyle dikkat çekiyor.
  • Stick Cricket Super League

    Stick Cricket Super League, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • CounterPicks League of Legends

    CounterPicks League of Legends, popüler MOBA oyunu League of Legends'ta şampiyonu seçimi yaparken seçeceğiniz şampiyon konusunda size yardımcı olur.
  • Rocket League Sideswipe APK

    Rocket League Sideswipe APK, arabalı futbol oyunu. İnternetsiz oynama seçeneğiyle Rocket League Mobile Android telefonlarda.