LEAGUE OF WONDERLAND

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil rol yapma oyunu

LEAGUE OF WONDERLAND, Android platformuna yakında çıkış yapacak aksiyon ve macera dolu bir mobil rol yapma oyunudur.

Gerçek zamanlı mücadelelere dahil olarak kıyasıya savaşabileceğinizi bir oyun olan LEAGUE OF WONDERLAND ile dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okumaya hazır olun. Kısa zaman sonra oynayabileceğiniz oyunda 2 dakikalık savaşlar yapıyor ve stratejik bilgilerinizi konuşturuyorsunuz. Aksiyon ve macera dolu sahneleriyle de ön plana çıkan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekecek. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bir keyifle oynayabileceğini düşündüğüm oyunda zaferler kazanmak için mücadele edeceksiniz.

Ünlü mitler ve destanlardan esintilerin de yer aldığı oyunda efsanevi bir atmosfere giriş yapıyorsunuz. Hızlı ve tempolu bir oynanışa sahip olan oyuna şimdi ön kayıt yaparak çıkar çıkmaz sahip olabileceksiniz. Eğer bu tarz bir oyun arayışınız varsa LEAGUE OF WONDERLAND'ı sakın kaçırmayın.

 

Murat İşçi

LEAGUE OF WONDERLAND

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
155 MB DOSYA BOYUTU

Efsanevi atmosferiyle dikkat çeken bir rol yapma deneyimi

LEAGUE OF WONDERLAND, iOS platformuna sahip mobil cihazlar için yakında çıkış yapacak bir online rol yapma oyunudur.

Aksiyon ve macera dolu sahneleriyle dikkatimizi çeken oyunda dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyabilecek ve zevkli zaman geçirebileceksiniz. Ünlü destan ve mitlerden de esinlenilerek geliştirilen oyunda efsanevi bir atmosfer yer alıyor diyebilirim. Gerçek zamanlı olarak oynanacak olan oyunda 2 dakikalık savaşlara dahil olacak ve becerilerinizi ortaya koyacaksınız. Hem arkadaşlarınızla hemde tek başınıza oynayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor diyebilirim. Ayrıca oyunda stratejik bilgilerinizi de konuşturuyorsunuz.

Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bir keyifle oynayabileceğini düşündüğüm oyunda zaferler kazanmak için mücadele edeceksiniz. Hızlı ve tempolu bir oynanışa sahip olan oyuna şimdi ön kayıt yaparak çıkar çıkmaz sahip olabileceksiniz. 

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stars of Ravahla

    Zevkli deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Guns of Survivor

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Dawn of the Breakers

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.
  • Game of Gods

    Bu oyunda iyilik de kötülük de sizsiniz!
  • Seacraft: Guardian of Atlantic

    Boş zamanlarınızı geçirebileceğiniz keyifli bir rol yapma oyunu
  • G.O.H - The God of Highschool

    Harika bir mobil aksiyon oyunu
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!