Left in the Dark

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME

Left in the Dark gizemli bir sır perdesini aramalaya çalıştığınız bir bulmaca oyunudur

Left in the Dark derin bir hikayeye ve başarılı bir hikaye anlatımına sahip olan bir mobil macera oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Left in the Dark'da uzun zamandır denizde kaybolduğu sanılan ürkütücü bir geminin hikayesi konu alınıyor. Oyunda özel bir dedektif olarak bu durumu araştırmak için görevlendiriyoruz. Bu gemi yıllar önce denizde hiç bir iz bırakmadan kaybolmuştur. Fakat şimdi gizemli bir şekilde üzerinde hiçbir tayfa ve yük olmadan tekrar ortaya çıkmıştır. Bu görevi aldığımızda ve gemiye ayak bastığımızda doğa üstü olaylar ortaya çıkmaya başlamış ve olay giderek çığrından çıkmıştır. Artık bu iş bir araştırma görevi olmaktan çıkmıştır ve bu kabustan kurtulabilmek için bu gizemi çözmemiz bir gereklilik haline gelmiştir.

Left in the Dark'da karşımıza birçok küçük bulmaca çıkmakta ve bu bulmacaları çözmek için ipuçlarını ve farklı eşyaları toplamamız gerekmekte. Oyun görsel açıdan güzel bir görünüm sunuyor. 2 boyutlu el çizimleri yüksek kaliteye sahip. Oyunda maceramız boyunca gizemli karakterlerle karşılaşıyoruz ve başarılı bir oyun atmosferine konuk oluyoruz.

Eğer klasik point and click tarzındaki macera oyunlarını seviyorsanız Left in the Dark hoşunuza gidebilir.

 

Can Erdil Şentürk

Left in the Dark

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Left in the Dark oyuncuları gizemli bir maceraya sürükleyen bir mobil oyundur

Left in the Dark eğer klasik point and click türündeki macera oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir macera oyunu olan Left in the Dark büyük sırlarla dolu bir hikayeye sahip. Uzun yıllar önce deniz üzerinde kaybolan bir gemi gizemli bir şekilde tekrar ortaya çıkmıştır. Fakat ne taşıdığı yükten ne de tayfadan bir iz vardır. Bu ıssız gemi ortaya çıkmasıyla birlikte birçok soru işaretini de beraberinde getirmiştir. Biz bu bu durumu araştırmak için kiralanan bir özel dedektif olarak oyuna dahil oluyoruz. Yeniden ortaya çıkan bu gemiye adım attığımızda ise karşımıza anlam veremediğimiz doğa üstü olaylar çıkıyor. İşler giderek karmaşıklaşıyor ve bu görev bir kabusa dönüşüyor. Bu kabustan kurtulmak için yapmamız gereken şey ise ipuçlarını toplamak ve geminin gizemli hikayesini ortaya çıkarmaktır.

Left in the Dark oyunculara güzel bir oyun atmosferi sunuyor. 2 boyutlu grafiklere sahip oyunun grafikleri el çizimi şeklinde hazırlanmış. Oyunda hikayede ilerlemek için karşımıza çözmemiz gereken birçok farklı bulmaca ve mini-oyun çıkıyor. Bu bulmacaları çözebilmek için etraftan farklı eşyaları ve ipuçlarını toplamamız gerekiyor. Oyun bu anlamda zeka geliştirici bir yapıya sahip.

Left in the Dark boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde geçirmenize yardımcı olan bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Knight and the Dark Castle

    Tap Knight and the Dark Castle, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • The Mummy Dark Universe

    The Mummy Dark Universe, Tom Cruise'un oynadığı The Mumy (Mumya) filminin mobil oyunu.
  • The Dark Book

    Mistik olayların gerçekleştiği keyifli bir RPG deneyimi
  • Dark Parables: The Little Mermaid

    Gizem dolu adalarda macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Dark Meadow: The Pact

    Android cihazlarınıda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur.
  • Dark Riddle APK

    Dark Riddle APK Android oyununda komşunuzun evine girmenin bir yolunu bulmaya çalışıyorsunuz. Bodrumda neler saklı? Sırrı çözün.
  • Lionheart: Dark Moon

    Karanlığı yok edin.
  • Hidden Objects - Witches' Legacy: The Dark Throne

    Korkunç düşünceleri ile dünyayı yok etmek isteyen kötü kraliçeye karşı mücadele edeceğiniz eşsi bir macera oyunudur.