Left to Survive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
427 TOPLAM İNDİRME

Hayatta kalmak için ayrıl!

Left to Survive, zombi ordusuna karşı savaştığınız, insanları kurtardığınız mobil aksiyon shooter oyunu. Hem solo hem de multiplayer oynama seçeneği sunan TPS (Üçüncü Şahıs Nişancı) oyununda keskin nişancı tüfeğiniz, el bombalarınız, tabanca ve diğer silahlarınızı kullanarak zombileri sokaklardan temizlemeye çalışıyorsunuz. Zombilerin yanı sıra düşmanlarla da başa çıkmanız gerekiyor.

Temponun hiç düşmediği, bol kanlı sahneler içeren harika bir zombi temalı TPS oyunu Left to Survive. Oyunun adından da anlayacağınız üzere şehri saran zombilere, düşmanlara karşı tek başınıza savaşmak zorundasınız. Hayatta kalanları bulup takımınıza alabiliyor, kendi barınağınızı inşa edebiliyorsunuz. Düşman üslerini havadan yerle bir etme, kaynakları ele geçirme gibi aksiyonlara da giriyorsunuz. Gerçek oyuncuları buluşturan tek oyunculu mod ve 2’ye 2 mücadeleler zombilerle savaşmaktan sıkıldığınızda kurtarıcı modlar arasında yer alıyor.

Left to Survive Özellikleri:

  • Zombi ordusu
  • Yoğun gerçek oyunculu mücadeleler
  • Zombi boss’ları
  • Üs kurma ve geliştirme
  • Helikopterle düşman üssüne girme

Erkan Calp

Left to Survive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
937.2 MB DOSYA BOYUTU

Zombileri dağıtın, hayatta kalanları kurtarın, üssünüzü kurun, düşman üssüne girin.

Left to Survive, solo ve multiplayer oynama seçeneği sunan zombilerle dolu aksiyon shooter oyunu. Üçüncü şahıs kamera açısından oynanış sunan oyunda şehri ele geçiren zombi ordusunu dağıtmaya çalışıyor, hayatta kalanları kurtarıyor, helikopterle düşman üssüne dalıyor, kaynakları ele geçiriyorsunuz. Zombi öldürme oyunlarını seviyorsanız, temponun hiç düşmediği, grafikleriyle de etkileyici bu yapımı beğeneceğinizi düşünüyorum.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan TPS oyununda hem zombilere hem de gerçek oyunculara karşı tek başınıza hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Keskin nişancı tüfeğinden el bombasına av tüfeğine yürüyen ölüleri ve üssünüzü dağıtmaya çalışan düşmanlarınızı etkisiz hale getirmek için kullanabileceğiniz birçok silah mevcut. Yalnız kaynaklarınız sonsuz değil. Düşman üslerine girip kaynak ele geçirmeniz gerekiyor. Hayatta kalanları kurtararak gücünüzü artırabiliyorsunuz. Gerçek oyuncularla bir araya getiren solo mod da, takım oyunu oynamaya zorlayan ikili maç modu da zevkli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rogue Agents

    Counter Strike benzeri online TPS oyunu
  • Standoff 1 APK

    Standoff Multiplayer APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz bir online aksiyon oyunudur. Standoff 1 APK shooter oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Cover Fire APK

    Cover Fire APK, internetsiz oynanabilen FPS ve TPS türünde keskin nişancı oyunu. Android shooter oyunlarını sevenler için tavsiyemizdir.
  • Earth Protect Squad

    Dünyayı uzaylılardan koruyun.
  • Metro 2077. Last Standoff

    Yerin metrelerce altında zombiler sizi bekliyor!
  • Treasure Raiders: Zombie Crisis

    Hazine akıncılarıyla maceraya atılın!
  • Zombie Blast Crew

    Zombie Blast Crew İndir (Android Oyunu): Şehri zombilerden temizleyin.
  • Don Zombie - Kill the Undead!

    Bölgedeki tüm zombileri temizleyin!