LEGO Chima: Tribe Fighters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
310 TOPLAM İNDİRME

LEGO Chima: Tribe Fighters kolay bir şekilde oynanabilen eğlenceli bir mobil oyundur

LEGO Chima: Tribe Fighters eğer boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz tavsiye edebileceğimiz sürükleyici bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan LEGO Chima: Tribe Fighters temel olarak bir sonsuz koşu oyunu ile aksiyon oyununun karışımı olarak tanımlanabilir. Oyuna tarafımızı ve kahramanımızı seçerek başladıktan sonra maceraya atılıyoruz ve sürekli yol almaya, karşımıza çıkan düşmanları yok etmeye çalışıyoruz. Düşmanları yok edebilmek için kılıç gibi silahlarımızı kullanabilmekteyiz. Kahramanımız sürekli koştuğu için onu sağa veya sola yönlendirmemiz ve doğru zamanlamayla düşmanlarımıza saldırmamız gerekiyor. Ayrıca yol üzerindeki engelleri parçalayarak değerli eşyalar düşürebiliyor, para niteliğindeki bu eşyaları kullanarak kahramanımızı geliştirebiliyor veya yeni kahramanların kilidini açabiliyoruz.

LEGO Chima: Tribe Fighters kuşbakışı oynanan bir sonsuz koşu oyunu olduğu için rahat bir şekilde oynanabiliyor. Eğer klasik sonsuz koşu oyunlarında başınız dönüyorsa LEGO Chima: Tribe Fighters hoşunuza gidebilir. Oyunda kahramanımız ekranda dikey olarak ilerlemekte. Ekranın sağ alt köşesinde yer alan Chi tuşunu kullandığımızda süper gücümüzü ortaya çıkararak oyunu daha heyecanlı hale getirebiliyoruz. LEGO Chima: Tribe Fighters'ın grafikleri göze oldukça hoş görünüyor.Oyun kısa süre içerisinde bağımlılık yapabilmekte.

Can Erdil Şentürk

LEGO Chima: Tribe Fighters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

LEGO Chima: Tribe Fighters farklı oyun türlerini birleştiren bir mobil oyunudur

LEGO Chima: Tribe Fighters bağımlılık yapıcı bir oyun yapısına sahip olan ve bolca eğlence sunan bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan LEGO Chima: Tribe Fighters'a tarafımızı ve kahramanımızı seçerek başlıyoruz ve aksiyon dolu bir maceraya atılıyoruz. Oyunda kahramanımız tıpkı bir sonsuz koşu oyununda olduğu gibi sürekli koşuyor; fakat karşısına çıkan engellerin üzerinden zıplamak veya altından kaymak yerine düşmanlarla savaşıyor. Silah kullanabilen kahramanımız düşmanlarına saldırabiliyor ve onları yok edebiliyor. Fakat düşmanlarımız da bize ateş edebiliyor veya kılıçlarıyla saldırabiliyor. Bu nedenle oyunda bir yandan koşmamız, diğer yandan düşman mermilerinden ve kılıç ataklarından kaçınmamız gerekiyor. Yol üstünde karşımıza çıkan engelleri yok ederek değerli eşyalar toplayabiliyor, bu eşyalarla kahramanımızı güçlendirebiliyor veya yeni kahramanları açabiliyoruz.

LEGO Chima: Tribe Fighters bize bir bakımdan retro tarzdaki shoot em up türünde uçak savaşı oyunlarını hatırlatıyor. Bu ilginç LEGO oyunda da kuşbakışı görüş açısıyla ekranda dikey olarak ilerliyoruz ve ateş ederek ekrandaki bütün düşmanları yok etmeye çalışıyoruz. Biz ilerlerken mekanlar da değişmekte. Ekranın sağ alt köşesindeki Chi tuşunu kullanarak süper güçlerimizden faydalanabiliyoruz.

LEGO Chima: Tribe Fighters güzel grafiklerle ve animasyonlarla donatılmış bir mobil oyun. Renkli, canlı ve sürükleyici bir atmosfere sahip olan LEGO Chima: Tribe Fighters boş zamanlarınızda vaktinizi güzel bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fighters Unleashed

    Fighters Unleashed mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • 8 Bit Fighters

    8 Bit Fighters, 2 boyutlu grafikler ile birlikte dövüşler yapabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Gökyüzü Savaşçıları 3D (Sky Fighters) APK

    Sky Fighters APK, uçak savaş oyunları hayranlarına tavsiye Android oyunudur. Gökyüzü Savaşçıları 3D APK arcade oynanış sunan uçak oyunları sevenler içindir.
  • Random Fighters

    Random Fighters ilginç bir mobil dövüş oyunudur
  • Strike Fighters

    Strike Fighters heyeacn dolu bir uçak savaşı oyunudur
  • THE KING OF FIGHTERS 2012

    THE KING OF FIGHTERS 2012 efsane dövüş oyunun Android versiyonudur
  • The King of Fighters '97

    The King of Fighters '97 efsane atari oyununun mobil versiyonudur
  • Tribe

    Tribe uygulamasını kullanarak sadece sizi en yakından tanıyanlarla videolarınızı Android üzerinden paylaşabiliyorsunuz.