LEGO Jurassic World

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,451 TOPLAM İNDİRME

LEGO Jurassic World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur

LEGO Jurassic World geçtiğimiz sene gösterime giren Jurassic World filmini Lego'nun renkli dünyasıyla birleştiren bir mobil dinozor oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan LEGO Jurassic World'de bize sadece Jurassic World filmini değil, ilk Jurassic Park filmiyle başlayan serinin bütün filmlerini kapsayan bir hikaye sunuluyor. Oyunda temel olarak 2 farklı adayı keşfetmeye çalışıyoruz ve kendi dinozor parkımızı yönetiyoruz. Isla Nublar ve Isla Sorna adalarını keşfe çıktığımız oyunda bu adalardaki dinozor DNA'larını toplamaktayız.

LEGO Jurassic World'de topladığımız DNA'ları birleştirerek dinozorlar oluşturuyoruz. Oyunda bize 16 farklı dinozor çeşidi sunulmakta. 3 boynuzlu otobur Triceratops gibi dinozorların yanısıra Raptor gibi yırtıcıları ve T-Rex gibi devleri inşa edebiliyoruz. Ayrıca oyunda bulduğumuz DNA'ları değiştirerek modifiye dinozorlar da oluşturabilmekteyiz.

LEGO Jurassic World'ün oynanışı bize aksiyon RPG oyunlarını anımsatmakta. Oyunun grafiklerinin de göze hoş göründüğü söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

LEGO Jurassic World

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
314 TOPLAM İNDİRME
948 MB DOSYA BOYUTU

LEGO Jurassic World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dinozor parkı oyunudur

LEGO Jurassic World eğer Jurassic Park oyunlarını seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil dinozor oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan LEGO Jurassic World, geçtiğimiz sene gösterime giren Jurassic World filmi de dahil olmak üzere ilk Jurassic Park filmi ile başlayan serideki bütün filmleri kapsayan bir hikayeye sahip. LEGO Jurassic World'de oyuncular temel olarak karşılarına çıkan bulmacaları çözerek ve mücadeleleri tamamlayarak kendi dinozor parklarını inşa etmeye çalışıyorlar. Bu işi yaparken Isla Nublar ve Isla Sorna adalarını ziyaret ediyoruz ve adaları keşfederek DNA örnekleri bulmaya çalışıyoruz.

LEGO Jurassic World'de keşfettiğimiz DNA'ları kullanarak 16 farklı dinozor türünü hayata geri döndürebilmekteyiz. Bu dinozor türleri arasında vahşi dev T-Rex, hızlı ve atletik Raptor ve 3 boynuzlu otobur dev Triceratops gibi türler yer almakta. Oyunda dilerseniz DNA'ları da modifiye edebiliyor ve kendi dinozor türlerinizi inşa edebiliyorsunuz.

Aksiyon RPG türündeki oyunları andıran bir görünüme ve oynanışa sahip olan LEGO Jurassic World oldukça güzel grafiklere sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jurassic World Primal Ops

    Çarpıcı grafiklere ev sahipliği yapan Jurassic World Primal Ops Android platformunda lansmana çıkmaya hazırlanıyor.
  • Jurassic World

    Jurassic World, oyundaki kahramanımız Jimmy ile derin sularda incileri toplayıp gemiye geri çıkmanız gereken heyecanlı bir Android macera oyunu.
  • Jurassic World APK

    Jurassic World APK, dinozorları yetiştirip savaştırabildiğimiz bir Android strateji oyunudur. Jurassic World The Game, filmden uyarlama mobil oyunlar arasında.
  • Jurassic World Alive

    Pokemon Go benzeri dinozorlu artırılmış gerçeklik oyunu
  • Dino Escape - Jurassic Hunter

    Dino Escape - Jurassic Hunter dinazorları avladığınız bir aksiyon oyunudur
  • Jurassic GO

    Jurassic GO, dinozorların yaşadığı evreni keşfetmenizi amaçlayan bir Android oyunudur.
  • Jurassic Hopper

    Jurassic Hopper, Android cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış bir hayatta kalma oyunu.
  • Jurassic Survival APK

    Jurassic Survival APK, dinozorlarla savaştığınız, adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir Android oyunu. Jurassic Survival oynaması ücretsiz!