LEGO Minifigures Online

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
199 TOPLAM İNDİRME

LEGO Minifigures Online internet üzerinden oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

LEGO Minifigures Online oyunculara Lego kahramanlarıyla birlikte sürükleyici maceralara atılma imkanı veren online altyapıya sahip bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz RPG türünde bir Lego oyunu olan LEGO Minifigures Online'da oyunculara farklı Lego dünyalarına konuk olma imkanı veriliyor. Bu dünyalarda yüzlerce farklı lego kahramanlarından dilediklerimizi seçerek kendi Lego kahraman takımımızı kurabiliyoruz. Derin zindanlara dalarak dev bölüm sonu canavarlarıyla savaşmak, destansı görevlerin peşinde koşmak oyunda yapabileceğimiz aktivitelerden bazıları.

LEGO Minifigures Online'da yer alan kahramanlar kendilerine has yeteneklerle donatılmış. Kimi kahraman gitar çalma yeteneğini kullanarak attığı sololarla düşmanlarını etkisiz hale getirirken kimi kahraman sahip olduğu büyü gücüyle yıldırımlar yağdırabiliyor. Oyunda internet üzerinden diğer oyuncularla birlikte ortak maceralara atılabiliyoruz. Bunun yanında arkadaşlarımızla takım kurabilmemiz de mümkün.

LEGO Minifigures Online'ın göze hoş görünen grafiklere sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

LEGO Minifigures Online

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME

LEGO Minifigures Online mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

LEGO Minifigures Online oyuncuları Lego'nun renkli dünyalarına konuk eden bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde online olarak oynayabileceğiniz çok oyunculu bir RPG olan LEGO Minifigures Online'da her oyuncuya kendi kahramanını seçebilme ve maceraya atılabilme imkanı veriyor. Oyun içerisinde yer alan Lego kahramanlarının herbiri kendine has görünüme ve özel yeteneklere sahip. Oyunda büyücü bir Lego kahramanını seçerek düşmanlarınıza yıldırımlar fırlatabilir veya elektro gitarıyla attığı sololarla düşmanlarını durdurabilen bir müzisyen olabilirsiniz.

LEGO Minifigures Online'da korsan dünyasında başladığımız maceramıza oyuna sonradan eklenecek yeni Lego dünyalarında devam edebileceğiz. Bu maceralarımızda dilersek internet üzerinden diğer oyuncularla, dilersek arkadaşlarımızla takımlar kurabilmemiz mümkün. Böylece derin zindanlara inebilecek ve dev bölüm sonu canavarlarıyla savaşabileceğiz. LEGO Minifigures Online içerisinde deniz canavarları, ejderhalar,uzaylılar ve daha birçok farklı düşman türüyle savaşabiliyoruz. Savaşları kazandıkjça elde edeceğimiz tecrübe puanıyla kahramanlarımızı geliştirmemize izin veriliyor. 

LEGO Minifigures Online güzel grafiklerle donatılmış bir oyun ve her yaştan oyun severe hitap ediyor.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Nexo Knight: Merlok

    LEGO Nexo Knight: Merlok mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • LEGO The Lord of the Rings

    LEGO The Lord of the Rings mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Werewolf Online

    Werewolf Online Android, 16 kişiye kadar oyunculu online rpg oyunu.
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • Tank Command

    2. Dünya Savaşı'nın tanklarıyla hızlı taktiksel savaşlara giriyorsunuz.
  • Wartide: Heroes of Atlantis

    Güçlü ordunuzu kurun, online savaşlara girin!
  • Fallout Shelter Online

    Fallout Shelter Online Android İndir: Fallout Shelter'ın devam oyunu
  • CyberHero

    Neon şehrini kurtarın!