LEGO Ninjago Shadow of Ronin

x
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,250 TOPLAM İNDİRME

LEGO Ninjago Shadow of Ronin güzel grafiklere sahip bir mobil aksiyon RPG oyunudur

LEGO Ninjago Shadow of Ronin güzel grafiklere ve sürükleyici bir oyun yapısına sahip olan aksiyon RPG türünde bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir ninja oyunu olan LEGO Ninjago Shadow of Ronin'de LEGO Ninjago evreninde geçen bir hikaye konu alınıyor. Oyundaki serüvenimiz Ninjago'nun Ronin tarafından saldırıya uğramasıyla başlıyor. Kara samuraylar tarafından desteklenen Ronin ordusu antik bir kalıntı niteliğinde olan Obsidyen Kılıcı'nı ele geçiyor. Bu kılıcın büyülü gücü ise hedeflerinin hafızasını silebilmesi. Ronin bu silahın yardımıyla ninjaların hafızaları yok ederek onları savunmasız bırakıyor. Biz de bu ninjalara yardım etmeye ve hafızalarını geri kazanmalarını sağlamaya çalışan bir kahramanı yöneterek oyuna dahil oluyoruz.

LEGO Ninjago Shadow of Ronin klasik hack and slash dinamiklerine sahip. Oyunda aksiyonu yoğun bir şekilde yaşayabileceğinizi söyleyebiliriz. Oyun boyunca özel mekanları ziyaret ederken çeşitli bineklerin üzerinde havada süzülerek yok alabiliyorsunuz. Oyun kontrolleri genel olarak kolay, ayrıca farklı kontrol sistemleri arasında geçiş yapabiliyorsunuz.

LEGO Ninjago Shadow of Ronin'in grafiklerinin tatmin edici bir kalite sunduğunu söyleyebiliriz.

Can Erdil Şentürk

LEGO Ninjago Shadow of Ronin

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
479 TOPLAM İNDİRME
1.22 GB DOSYA BOYUTU

LEGO Ninjago Shadow of Ronin mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunu

LEGO Ninjago Shadow of Ronin oyunculara kahraman bir ninja olabilme ve samuraylarla savaşabilme imkanı veren aksiyon RPG türünde bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir ninja oyunu olan LEGO Ninjago Shadow of Ronin'de Ninjago evrenine konuk oluyoruz ve hafızaları silinen ninjaları kurtarmaya çalışıyoruz. Oyunun hikayesi Ronin'in emrindeki karanlı samuray ordusuyla birlikte efsanelere konu olmuş Obsidyen Kılıcı'nı ele geçirmesiyle başlıyor. Bu büyülü silah hedeflerinin hafızasını silebilmekte. Bu yolla birçok ninjayı etkisiz hale getiren Ronin son hamleyi yapmak için hazırlanıyor. Fakat halen aşması gereken bir engel var; o da biziz.

LEGO Ninjago Shadow of Ronin'de ninjaların hafızalarını geri kazanmaları için uzun bir serüvene atılıyoruz. Maceramız boyunca farklı mekanları ziyaret ederken çeşitli uçan yaratıkların üzerinde seyahat edebiliyoruz. Oyunun grafiklerinin başarılı, kontrollerinin ise kolay olduğu söylenebilir. Oyunu farklı kontrol sistemlerinden birini seçerek oynayabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Ninjago WU-CRU

    LEGO Ninjago WU-CRU, ninjalardan takım kurup yaratıklarla savaştığınız aksiyon oyunu.
  • LEGO Ninjago: Skybound

    LEGO Ninjago: Skybound mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ninja oyunudeur
  • LEGO Ninjago Tournament

    LEGO Ninjago Tournament, ücretsiz bir aksiyon oyunu arıyorsanız uzak doğu dövüş sanatlarını arena içinde rakiplerinize karşı uygulayabileceğiniz bir oyun var.
  • LEGO NINJAGO: Ride Ninja

    Ninja oyunuyla arcade yarış oyununu harmanlayan eğlenceli bir yapım
  • Usagi Yojimbo Way of the Ronin - FREE

    Usagi Yojimbo Way of the Ronin - FREE ile Usagi yeniden doğuyor.
  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • Prince of Persia Shadow&Flame

    Prince of Persia Shadow&Flame aksiyon dolu bir platform oyunudur
  • Middle-Earth: Shadow of War

    Middle-Earth: Shadow of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur