LEGO Ninjago WU-CRU

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
834 TOPLAM İNDİRME

LEGO Ninjago WU-CRU, ninjalardan takım kurup yaratıklarla savaştığınız aksiyon oyunu.

LEGO Ninjago WU-CRU, her yaştan oyuncunun keyif alarak oynayacağı aksiyon yüklü rol yapma oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda ninjalardan oluşan takımımızı kurup topraklarımızı ele geçirmeye çalışan kötülerle savaşıyoruz.

Aksiyonun hiç dinmediği üç boyutlu fantastik dünyada bizi savaşın içerisine sürükleyen oyunda takım olarak Ninjago Adasını kurtarmak için kötü güçlerle mücadele ediyoruz.

Jay, Zane, Nya, Cole ve Kai adlarını taşıyan ninjalarla verdiğimiz mücadelede kılıcımızla başını uçurduğumuz düşmanlarımız bizi daha da güçlendiriyor. Hız, dayanıklılık ve saldırı gücümüzü yeniliyorlar. Tabii ki düşman tarafında da güçlenme söz konusu. Onları teke tek yakalama şansımız oldukça düşük ve bir anda toplanıp bizi bitirmek için ellerinden geleni yapıyor yaratıklar.

Erkan Calp

LEGO Ninjago WU-CRU

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME

LEGO Ninjago WU-CRU, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ninjalı aksiyon oyunu.

LEGO Ninjago WU-CRU, yetişkinlerin de keyif alarak oynayacağı yüksek kalitede detaylı görseller sunan aksiyon oyunu. iOS platformunda da ücretsiz olan oyunda ninjalardan oluşan takımımızı kurarak Ninjago adamıza saldıran yaratıkları geri püskürtmeye çalışıyoruz.

Hareketliliğin hiç eksilmediği oyunda 60’dan fazla bölüm boyunca adamızı saran kötü güçlerle savaşıyoruz. Her bölüm başlangıcında hepsi birbirinden güçlü ninja karakterlerimizi seçiyor, gerektiğinde güçlerini artırıp savaşa hazırlıyoruz. Savaş esnasında bazen yaratıkların arkalarından bir ninja sessizliğinde yaklaşıp kılıcımızla işlerini bitiriyor, bazen de doğrudan karşılarına çıkarak tüm hünerlerimizi gösteriyoruz. Tabii ki onlar da birleşip tüm güçleriyle üzerlerimize saldırıyorlar.

iPhone ve iPad’imize ücretsiz indirip satın alım yapmadan oynayabildiğimiz aksiyon rpg oyununda ninjalarımızın gücünü artırma, her savaş öncesinde kişiselleştirme şansına da sahibiz. Ayrıca objeleri toplayarak özel içeriklerin kilidini açabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Ninjago Shadow of Ronin

    LEGO Ninjago Shadow of Ronin güzel grafiklere sahip bir mobil aksiyon RPG oyunudur
  • LEGO Ninjago: Skybound

    LEGO Ninjago: Skybound mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ninja oyunudeur
  • LEGO Ninjago Tournament

    LEGO Ninjago Tournament, ücretsiz bir aksiyon oyunu arıyorsanız uzak doğu dövüş sanatlarını arena içinde rakiplerinize karşı uygulayabileceğiniz bir oyun var.
  • LEGO NINJAGO: Ride Ninja

    Ninja oyunuyla arcade yarış oyununu harmanlayan eğlenceli bir yapım
  • LEGO BIONICLE

    LEGO BIONICLE izometrik kamera açısından oynanan bir aksiyon oyunudur
  • LEGO Jurassic World

    LEGO Jurassic World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars Microfighters, aksiyon dozu yüksek bir Star Wars oyunu.
  • LEGO Scooby-Doo Haunted Isle

    LEGO Scooby-Doo Haunted Isle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur