LEGO Scooby-Doo Haunted Isle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
765 TOPLAM İNDİRME

LEGO Scooby-Doo Haunted Isle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

LEGO Scooby-Doo Haunted Isle birçoğumuzun çocukluğunda severek izlediği Scooby Doo çizgi filmindeki kahramanları mobil cihazlarımıza taşıyan bir platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan LEGO Scooby-Doo Haunted Isle'da sevimli ve şapşal köpek Scooby Doo'ya ve arkadaşları Lego dünyası ile tanışıyor. Oyundaki maceramız kahramanlarımızın gizemli bir hazine haritası bulmasıyla başlıyor. Bu hazinenin peşine düşen kahramanlarımız tehlikeli bir adaya yolculuk ediyorlar ve hazinenin gizemini çözmeye çalışıyorlar. Biz de onlara bu maceralarında eşlik ediyoruz.

LEGO Scooby-Doo Haunted Isle'da oyuna Scooby Doo'nun birlikte maceraya atılacağı kahramanı seçerek başlıyoruz. Daphne, Velma, Shaggy veya Fred kahramanlarından birini seçtikten sonra aksiyon içerisine atılıyoruz. 2 boyutlu grafiklere sahip oyunda tıpkı Mario'da olduğu gibi platformlar arasında zıplarken bir yandan da farklı düşmanlarla savaşıyoruz. Kahramanlarımızın saldırı özelliklerini kullanarak kendimizi korumaktayız. Her bölümde karşımıza çözmemiz gereken değişik bulmacalar çıkmakta.

Can Erdil Şentürk

LEGO Scooby-Doo Haunted Isle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME

LEGO Scooby-Doo Haunted Isle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

LEGO Scooby-Doo Haunted Isle keyifli bir macerayı mobil cihazlarımıza taşıyan bir platform oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan LEGO Scooby-Doo Haunted Isle, bir dönem televizyonların en sevilen çizgi filmleri arasında olan Scooby Doo'yu mobil cihazlarımızla buluşturuyor. Lego dünyasıyla Scooby Doo kahramanlarını birleştiren oyunda maceramız kahramanlarımızın gizemli bir hazine haritasını bulmalarıyla başlıyor. Kahramanlarımız bu haritadaki ipuçlarını takip ederek perili bir adaya ayak basıyorlar. Bize de onları bu tehlikelerle dolu adadan kurtarmak düşüyor.

LEGO Scooby-Doo Haunted Isle'da oyuna Daphne, Shaggy, Velma veya Fred kahramanlarından birini seçerek başlıyoruz. Seçtiğimiz kahraman yanında şapşal köpek dostumuz Scooby Doo ile birlikte karşısına çıkan engelleri aşmaya çalışırken biz de onları yönlendiriyoruz. Mario'dan alışık olduğumuz şekilde bir 2 boyutlu platform oyunu olan LEGO Scooby-Doo Haunted Isle'da platformlar arasında geçiş yaparken bir yandan da karşımıza çıkan düşmanlarla savaşıyoruz.

LEGO Scooby-Doo Haunted Isle her yaştan oyunsevere hitap eden keyifli bir mobil oyun olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Scooby-Doo Mystery Cases

    Scooby Doo ve arkadaşları yine gizem çözme peşinde.
  • Scooby Doo: We Love YOU!

    Android için eğlenceli bir Scooby Doo oyunu arıyorsanız tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu oyun ile başlayabilirsiniz.
  • The Witch's Isle

    The Witch's Isle, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve büyülü hikayesiyle öne çıkan sıra dışı bir aksiyon oyunudur.
  • doo

    doo ile belgelerinizi tarayıp mobil cihazınızda taşıyabilirsiniz.
  • LEGO BIONICLE

    LEGO BIONICLE izometrik kamera açısından oynanan bir aksiyon oyunudur
  • LEGO Jurassic World

    LEGO Jurassic World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars Microfighters, aksiyon dozu yüksek bir Star Wars oyunu.
  • LEGO Ninjago Shadow of Ronin

    LEGO Ninjago Shadow of Ronin güzel grafiklere sahip bir mobil aksiyon RPG oyunudur