Lemmings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve eğlenceli bir bulmaca oyunu

Lemmings, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir oyun olan Lemmings, 90'ların atmosferini yaşayabileceğiniz nostaljik bir puzzle oyunudur. Destansı bir yolculuğa çıktığınız oyunda zorlu bölümlerin üstesinden gelmeli ve puanlar kazanarak ilerlemelisiniz. Farklı karakterleri kontrol edebileceğiniz oyunda binlerce zorlu seviyeyi tamamlamanız gerekiyor. Basit kontrolleri ve zevkli oynanışıyla ön plana çıkan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Büyük ödüllerin de sahibi olabileceğiniz oyunda eşsiz kabileleri keşfedebiliyorsunuz. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla da mücadele edebileceğiniz Lemmings, mutlaka telefınlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

Lemmings oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Lemmings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
383 MB DOSYA BOYUTU

Beğenerek oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu

Lemmings, iOS tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Nostaljik atmosferiyle dikkatimizi çeken bir oyun olan Lemmings, birbirinden zorlu bölümleri geçerek arkadaşlarınıza meydan okuduğunuz bir oyundur. Destansı yolculuklara çıktığınız oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. 90'ların atmosferini telefonlarınıza getiren oyunda kaliteli görseller ve sürükleyici bir atmosfer yer alıyor. Farklı karakterleri kontrol edebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Büyük ödüllerin de sahibi olabileceğiniz oyunda eşsiz kabileleri keşfedebiliyorsunuz. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla da mücadele edebileceğiniz Lemmings, mutlaka telefınlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Bu tarz oyunları seviyorsanız Lemmings sizleri bekliyor.

Lemmings oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flockers

    Flockers, Lemmings tarzı bir mobil bulmaca oyunudur
  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • .Connect.

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Off the Hook!

    Sürükleyici bir Beceri Oyunu
  • Folding Blocks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • red

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu