Lifeline...

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Lifeline, vereceğiniz kararlar ile oyundaki karakterin ölümle yaşam arasında gidip gelmesini sağlayacağınız başarılı bir Android macera oyunu.

Lifeline, serisinin ikinci oyunu çıkmasına rağmen hala popüler olan heyecanlı ve eğlenceli bir Android macera oyunu. Gireceğiniz macerada Taylor karakterine yardım etmeye çalışıyorsunuz. Yardım etmekten de öte vereceğiniz kararlar ile ölüm ve yaşam arasınd gidip gelmesini sağlıyorsunuz.

Ücretsiz olarak bulacağınız oyunlara göre kalitesini ön plana çıkaran Lifeline, Lifeline 2 çıkması nedeniyle indirime girdi ve çok daha uygun fiyattan satılıyor. Eğer bu tür macera oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Lifeline ile keyifli vakit geçirebileceğinizi düşünüyorum.

Barış YANIK

Lifeline...

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Lifeline, kendine has hikayesi ve oynanış tarzıyla Apple Store'a damgasını vuran iOS macera oyunlarından bir tanesi.

Lifeline, mükemmel yazılmış bir hikaye üzerine kurulan basit yapılı fakat çok farklı sonuçların bulunduğu bir macera ve survival oyunu. Oyundaki Tylor isimli karakterin kararlar vermesini sağlayarak ona bu hikayede yön veriyorsunuz. Fakat vereceğiniz kararlar öle basit şeyler değil. Ölüm kalım meselesi olacak kararlar vererek oyundaki gidişatı tamamen siz belirliyorsunuz.

Bu arada bir survival oyunu fakat oyun sadece hikaye üzerinden sorular ile ilerliyor. Yani karakteri yönlendirerek direk olarak bir aksiyona girmiyorsunuz. Etkileyici hilkayesi ile bir çok oyuncuyu etkilemeyi başaran Lifeline, ücretsiz oyun ve uygulamalar listesinde ilk sıraya çıkmayı başardı.

iPhone ve iPad desteği ile birlikte Apple Watch desteği de sunan oyunu, eğer piyasaya yeni çıkan Apple Watch'lardan bir tane aldıysanız, ona da yükleyerek oynayabiliyorsunuz.

Taylor'ın hayatta kalmasını sağlamak için kararlar vereceğiniz oyunda, size sorulan sorular bildirim olarak geliyor. Esrarengiz ve gizemli bir oynanışa sahip olan Lifeline'ı oynarken hem korkabilir hem de heyecanlanabilirsiniz. Verdiğiniz kararlar sonrasında olacakları hem Tylor hem de siz birlikte yaşıyor olacağınız için, hikayeye yön vermek sizin elinizde.

Oynamak için internet bağlantısı gerektirmeyen oyun, ücretli olarak satışa sunulduğu için oyun içi satın alma seçenekleri ya da oyun içi reklamlar bulunmuyor. Bir nevi ücretsiz oynayarak oyun içi satın alma yapıyormuş gibi düşünebilirsiniz. Eğer bu tür hikayeli macera ve survival oyunları seviyorsanız ve daha da iyisi yeni oyunlar denemekten keyif alıyorsanız, LifeLine... oyununu satın alarak iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lifeline 2

    Lifeline 2, heyecanlı bir maceraya dahil olup tüm kararları sizin vereceğiniz eğlenceli ve kaliteli bir Android oyunu.
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu