LifeStats

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

LifeStats uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda hangi zamanda nerede ne kadar vakit geçirdiğinizin kayıtlarını görebilirsiniz.

LifeStats uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet sahiplerinin hayatlarının her anında nerelerde, ne zaman ve ne kadar durduklarını kayıt edebilmek için kullanabilecekleri ücretsiz bir yaşam kaydı uygulaması. Adından da anlayabileceğiniz gibi size dair istatistikleri tutan uygulama, böylece daha sonra ne için ne kadar zaman harcadığınızı analiz edebilmenizi sağlıyor diyebilirim.

Uygulamanın kolay kullanılır ancak yeteri kadar detay sunan arayüzü sayesinde kullanırken zorlanmanız mümkün değil fakat istediğiniz kadar detaya da inebiliyor ve dolayısıyla hayatınızı analiz edebiliyorsunuz. Bilhassa otomatik günlükler tutmak isteyenler ya da vaktini daha iyi değerlendirmek isteyenlerin bu bilgilerden faydalanabileceklerine inanıyorum.

Cihazınızın GPS bilgilerinden faydalanan uygulama, devamlı olarak GPS bağlantısını kullandığı için mobil cihazınızın pili biraz daha az süre gidebilir ancak yapılan optimizasyonlar sayesinde kontrol aralıklarının pili çok fazla tüketmeyecek şekilde düzenlendiği üreticisi tarafından da açıklanıyor. Böylece uygulamayı kullandığınız için herhangi bir an şarjsız kalma ihtimaliniz oldukça düşüyor.

Gezmeyi ve yeni yerler görmeyi sevenlerin de beğeneceğine inandığım uygulama, sık sık seyahat edenlerin tüm gittikleri yerleri unutmamalarını sağlayacaktır. Eğer hafızanız kısa dönemliyse ve dün bile ne yaptığınızı hatırlamıyorsanız sizin için iyi bir hatırlatıcı olacaktır.

Yiğit Ekim Demir

LifeStats

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
9.3 MB DOSYA BOYUTU

LifeStats uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak hangi mekanlarda ne kadar süre kaldığınızın kaydını otomatik olarak tutabilirsiniz.

LifeStats uygulaması, kendi hayatına dair istatistikleri otomatik olarak tutmak isteyen kullanıcıların tercih edebilecekleri ücretsiz iPhone ve iPad uygulamaları arasında yer alıyor. Her an nerede olduğunuzu ve ne kadar kaldığınızı takip eden uygulama, daha sonra toplanan verileri incelemenizi ve böylece yaşamınızı nasıl harcadığınızı görmenizi sağlıyor.

Kısmen bir günlük uygulaması diyebileceğimiz uygulama, bu sayede hayatınızın takibini yaparken sizin hiç bir şey yapmanıza gerek bırakmıyor. Eğer vaktinizin çoğunu işe yaramaz şeylerle harcadığınızı düşünüyor ancak kesin olarak neyin yanlış olduğu konusunda karar veremiyorsanız oldukça işinize yarayacağını söyleyebilirim.

iOS'un konum bazlı servislerinden faydalanan LifeStats uygulaması, her ne kadar bu yanıyla pil tüketiminin biraz artmasına neden olsa da optimize edilmesi nedeniyle çok büyük bir tüketim farkına sebep olmuyor. Yine de bataryanızın az kaldığı zamanlarda uygulamayı devreden çıkarmak iyi bir fikir olabilir.

Bulunduğunuz mekanları incelediğinizde mekanın nerede olduğu, ne kadar süre kaldığınız ve hangi gün oraya gittiğinize dair detaylı bilgilere erişebiliyor, isterseniz bunları harita üzerinde de görebiliyorsunuz. Günlük tutmaya üşenen kullanıcılar da en azından gezip gördükleri yerlerin kaydını uygulamayı kullanarak edinebilirler.

Eğer bulunduğunuz yerlerin kaydını tutmak hoşunuza gidiyorsa ve kendiniz check-in yapmaya çalışmaktan sıkıldıysanız kesinlikle göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.