Light Apprentice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Light Apprentice, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkatimizi çeken Light Apprentice, çizgi roman tarzında grafiklere sahip olan hikaye tabanlı bir oyundur. İnsanları koruma görevi üstlendiğiniz oyunda yeni maceralara yol alıyorsunuz.

Savaşlar ve yolsuzluklar sonucu harap olmuş bir gezegende geçen oyunda insanları korumaya çalışıyor ve kahraman olma yolunda ilerliyoruz. Çizgi roman tarzında grafikleri ve hikaye tabanlı bir kurgusu bulunan oyunda eksik parçaları birleştirmeye çalıyoruz. Nate isimli bir kahramanı yönettiğimiz oyunda canavarlarla savaşıyor ve mükemmel bir maceranın içerisine atılıyorsunuz. Oyunda karakterinizi tamamen kişiselleştirebiliyor ve hikayenin nasıl devam edeceğine siz karar veriyorsunuz. Sizin seçimlerinize göre belirlenen hikayede rol alıyor ve mükemmel bir deneyim yaşıyorsunuz. Can sıkıntınızı giderecek bir oyun olan Light Apprentice'ı mutlaka denemelisiniz. 

Onlarca farklı karakter, mükemmel oyun deneyimi ve basit oyun mekanikleriyle dikkat çeken Light Apprentice'da eşsiz bir macera sizleri bekliyor. Eğlenceli sesler ve göze hoş gelen grafikleriyle meraklandırıcı bir oyun olan Light Apprentice'ı mutlaka deneyin.

Light Apprentice oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Light Apprentice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Light Apprentice, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.

Light Apprentice, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz hikaye tabanlı bir rol yapma oyunudur. Çizgi romanı tarzında görsellere sahip olan oyunda seçimlerinize göre ilerliyor ve insanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Harap olmuş bir gezegende geçen oyunda masum insanları kurtarmaya çalışıyor ve zorluklarla mücadele ediyorsunuz. Hikaye tabanlı bir oyun olan Light Apprentice'da seçimlerinize göre yol alıyor ve kendi sonunuzu kendiniz yaratıyorsunuz. Yolsuzluklar sonucu harap hale gelmiş bir gezegende Nate isimli karakteri kontrol ediyorsunuz. Mükemmel maceraların geçtiği oyunda çizgi roman tarzı grafikler yer alıyor. Can sıkıntınızı giderecek bir oyun olan Light Apprentice'de karakterinizi de topladığınız nesnelerle düzenleyebiliyorsunuz. Oldukça merak uyandırıcı bir oyun olan Light Apprentice'ı mutlaka denemelisiniz.

Farklı karakterlerin yer aldığı oyunda mükemmel bir deneyim yaşıyorsunuz. Farklı mekaniklere de sahip olan oyunda canavarlarla mücadele ediyor ve eğlenceli saatler geçirebiliyorsunuz. Grafikleri ve sesleriyle de kalitesini ortaya koyan Light Apprentice'ı mutlaka indirmelisiniz.

Light Apprentice oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Attack the Light

    Attack the Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu
  • Crusaders of Light

    Crusaders of Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • HEIR OF LIGHT

    Karanlıkla aydınlığın savaşı üzerine kurulu fantastik RPG oyunu
  • Sky: Children of the Light

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Harvest Moon: Light of Hope

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • lilac & her light

    Dokunduğu her şeyi renksizleştiren bir kız ile macera dolu serüvenlere atılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Light a Way

    Karanlık güneşi ele geçirdi, bunu çözebilecek tek kişi sensin!
  • Warriors of Light

    Rumriel şehrini karanlık güçlerden kurtarın ve şehrinize sahip çıkın.