Like A Boss

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Gelişmiş craft sistemiyle karşımıza çıkan harika bir rol yapma oyunu

Like A Boss, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Karanlık zindanlarda ve sürükleyici atmosferde geçen oyunda topraklarınızı koruyarak yeni yerler kazanmak için mücadele ediyorsunuz.

Mücadelenin bir saniye bile olsun durmadığı bir rol yapma oyunu olan Like A Boss, birbirinden güçlü karakterleri kontrol ederek dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuduğunuz bir oyundur. Topraklarınızı koruyarak yeni yerler fethetmeye çalıştığınız oyunda amansız bir mücadelenin içerisinde kendinizi buluyorsunuz. Birbirinden zorlu görevlerin de üstesinden gelmeniz gereken oyunda kendi silahlarınızı yapabiliyorsunuz. Gelişmiş craft sistemi sayesinde birbirinden güçlü silahları üretebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Kaliteli grafikleri ve hoş animasyonlarıyla da dikkat çeken oyunda tam bir görsel şölen yaşayabiliyorsunuz. Loncalar kurabileceğiniz oyunda arkadaşlarınızla birlikte de oynayabiliyorsunuz. Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi MMO oyunlarından bir tanesi olarak nitelendirebileceğim Like A Boss'u sakın kaçırmayın.

Sürükleyici atmosferi ve bağımlılık yapıcı etkisiyle Like A Boss oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer rol yapma oyunlarını seviyorsanız Like A Boss'u mutlaka denemelisiniz. Like A Boss oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Like A Boss

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
175 MB DOSYA BOYUTU

Yeni topraklar kazanmak için mücadele ettiğiniz harika bir RPG deneyimi

Like A Boss, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve bağımlılık yapıcı bir RPG oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yüksek kaliteli grafiklerin ve sürükleyici atmosferin yer aldığı oyunda yeni topraklar kazanmak için mücadele ediyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir RPG oyunu olan Like A Boss, birbirinden güçlü düşmanlarla mücadele edip harika deneyim yaşayabileceğiniz bir oyundur. Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyabileceğiniz oyunda mücadele bir an olsun durmuyor. Sürekli olarak mücadele ettiğiniz oyunda zorlu görevlerin de üstesinden gelmeniz gerekiyor. Kendi silahlarınızı da üretebileceğiniz oyunda gelişmiş bir craft sistemi yer alıyor. Birbirinden güçlü silahları üretip kullanabileceğiniz oyunda lonca sistemi de bulunuyor. Böylece arkadaşlarınızla klanlar oluşturarak beraber mücadele edebiliyorsunuz. Topraklarınızı koruyarak yeni yerler fethetmeye çalıştığınız oyunda amansız bir mücadelenin içerisinde kendinizi buluyorsunuz. Kaliteli grafikleri ve hoş animasyonlarıyla da dikkat çeken oyunda tam bir görsel şölen yaşayabiliyorsunuz. Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi MMO oyunlarından bir tanesi olarak nitelendirebileceğim Like A Boss'u sakın kaçırmayın. Eğer rol yapma oyunlarını seviyorsanız Like A Boss'u mutlaka denemelisiniz. 

Like A Boss oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Boss

    Dungeon Boss güzel grafiklere sahip bir mobil rol yapma oyunudur
  • 9 Lives: A Tap Cats RPG

    Zevkli ve sürükleyici atmosfere sahip olan bir rol yapma oyunu
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx 2

    Japonya'nın 1 numaralı rol yapma oyunu artık İngilizce!
  • Legends Knight RPG

    Eğlenceli ve zevkli bir rol yapma oyunu
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.