LINE Brush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,112 TOPLAM İNDİRME

Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak kolayca gelişmiş çizimler yapmak isterseniz bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

LINE Brush uygulaması Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ve kaliteli uygulamaları ile tanınan LINE tarafından üretilmiş bir çizim aracı. Tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulama cihazlarınızdan dilediğiniz gibi çizimler yapmanıza olanak tanıyor ve daha sonra bunları diğer uygulamalarla paylaşmanıza da yardımcı oluyor.

Uygulamanın sahip olduğu 27 farklı fırça çeşidi sayesinde aklınızdaki çizimleri gerçeğe dönüştürmek oldukça kolay hale geliyor. Fırçalarınızı sadece suluboya veya yağlı boya değil, aynı zamanda kurukalem boyalarla da oluşturabiliyorsunuz.

Standart resim fırçalarının yanında özel fotoğraf fırçaları da LINE Brush'ın ayırt edici özelliklerinden bir tanesi. Tam 15 tane fotoğraf fırçası ile fotoğraflarınızın çizim gibi görünmesini sağlayabiliyorsunuz.

En ufak detayları bile değiştimenize izin veren uygulama, fotoğraflarınızın boyutlarından tutun da fırçaların boyutlarına ve şeffaflık oranına bile müdahale etmenizi sağlıyor. Dilerseniz sonuçları sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmak yahut değişiklikleri kaydetmeden çıkış yapmak da mümkün.

Yiğit Ekim Demir

LINE Brush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,135 TOPLAM İNDİRME

Eğer iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca en güzel çizimleri yapmak istiyorsanız bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve hem ücretsiz hem de kaliteli çizim uygulamaları arasına hızlıca giriş yapan uygulamalardan birisi de LINE Brush oldu ve şimdiden pek çok ülkede en çok tercih edilen uygulama oldu. Uygulama hem sıfırdan çizimler yapmanıza hem de fotoğraflarınız üzerinde çeşitli efektlerle çizimler uygulamanıza izin veriyor.

Uygulamanın sahip olduğu 27 farklı çizim fırçası sayesinde sulu boyalar ve yağlı boyalardan tutun da kuru boyalara kadar onlarca farklı ve etkileyici çizim yapabilirsiniz. Varolan fırçaların özelliklerini de değiştirebilir ve renkler, tarzlar ile istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Standart çizim fırçalarının yanında varolan fotoğraflarınız üzerinde en güzel değişiklikleri yapmanızı sağlayan özel fotoğraf fırçalarına da sahip olması sayesinde sadece bir çizim aracı olmaktan çıkıp fotoğraf düzenleme aracı haline de geliyor. Böylece skeçlere benzer fotoğraflar elde edebiliyor ve daha sonra arkadaşlarınızla sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabiliyorsunuz.

Fotoğraflarınızdaki en ufak detaylara kadar düzenlemeler yapma imkanı tanıyan uygulama özellikle uğraşmadan ve hızlı bir şekilde çizim yapmak isteyenlere hitap ediyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Brush CC

    Adobe Brush CC bir mobil fırça oluşturma uygulamasıdır
  • Broken Brush

    Broken Brush, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve sanatsal resimler arasındaki farkları bulmaya çalışacağınız bir bulmaca oyunudur.
  • LINE PLAY

    LINE PLAY, Android cihazınızda LINE arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz avatar giydirme oyunu.
  • LINE POP

    LINE POP, dünyaca popüler ücretsiz mesajlaşma uygulamalarındna biri olan LINE'ın geliştirileri tarafından hazırlanan farklı bir iOS bulmaca oyunudur.
  • Mc Line

    Mc Line, ajan Line'a görevleri yaparken yardım etmeniz gereken eğlenceli ve gizemli bir Android ajan oyunu.
  • Follow the Line 2

    Follow the Line 2, popüler beceri oyunu Follow the Line'ın devam oyunu ve Android için ücretsiz.
  • LINE Antivirus

    LINE Antivirus ile cep telefonunuzu daha güvenle kullanabilirsiniz.
  • LINE HERE

    LINE HERE uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan konumunuzu dostlarınızla anlık olarak paylaşabiliyorsunuz.