LINE Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12,007 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Fotoğraf ve resimlerinizi en güzel şekilde efektlendirebilmek için Android cihazınızda bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

LINE Camera uygulaması artık Aillis olarak adlandırılıyor ve yeni uygulamayı aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

LINE sohbet uygulamasını hepiniz duymuşsunuzdur. Ancak LINE sadece bir sohbet aracı olarak değil aynı zamanda LINE Camera uygulaması olarak da Google Play'de yerini almış durumda. Uygulamayı kullanarak Android akıllı telefon ve tabletinizdeki fotoğraf ile resimleri kolayca dekore edebilir, istediğiniz efektlerle güzelleştirebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulamanın içerisinde 100'den fazla farklı çerçeve yer alıyor ve LINE uygulamasındaki en popüler 1000 sticker da unutulmamış durumda. Bu stickerları resimlerinize ekleyerek onları çok daha sevimli hale getirebilirsiniz. Filtreli fotoğraflar elde etmek isteyenler de yine uygulamada yer alan onlarca farklı fotoğraf filtresini keyifle kullanabilirler.

Eğer kendinize ait yazılar ve fırça efektlerini istiyorsanız program buna da imkan tanıyor. Direkt olarak resimleriniz üzerinde fırçalar, yazılar ve damgalar ile değişiklikler yapabiliyorsunuz. Bu sayede hazır efektlerden hoşlanmayanlar için kendi alternatiflerini yaratma şansı doğuyor. Beğendiğiniz sonuçları elde ettiğinize inanıyorsanız en popüler sosyal ağlarda arkadaşlarınızla fotoğrafları direkt olarak paylaşma imkanı da uygulamada unutulmamış.

Yiğit Ekim Demir

LINE Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
605 TOPLAM İNDİRME
14.9 MB DOSYA BOYUTU

LINE Camera uygulaması iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz bir fotoğraf efektlendirme uygulaması.

LINE Camera uygulaması artık Aillis olarak adlandırılıyor ve yeni uygulamayı aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

LINE Camera uygulaması iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf efektlendirme ve filtreleme uygulaması. Popüler sohbet uygulaması LINE'ın şirketi tarafından hazırlanan bu uygulama yine iyi bir iş başarıyor ve pek çok fotoğraf düzenleme seçeneğini bizlere sunuyor. Pek çok ülkede şimdiden en iyi kamera uygulaması seçilen uygulamanın sahip olduğu özelliklerden dilerseniz kısaca bahsedelim.

İçerisinde 100'den fazla çerçeve çeşidi barındıran uygulama aynı zamanda 1000'den fazla stickera sahip. Bu sayede resimlerinizi en çekici şekilde gösterme şansınız oluyor ve standart filtrelerin yanında hoş bir görünüm sağlayabiliyorsunuz. 20 tane uygulamaya özel filtre sayesinde daha önce hiç bir uygulamada görmediğiniz etkileri de elde etmek mümkün.

240 çeşit fırça özelliği ve 100'den fazla font sayesinde ise diğer özellikler sizin için yetersiz geliyorsa kendinize özel tasarımları da fotoğraflarınıza ekleyebilirsiniz. Elde ettiğiniz sonuçları ise en popüler sosyal ağlar üzerinden arkadaşlarınızla hemen paylaşma şansınız var.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Camera 720

    Camera 720 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • HTC Camera

    HTC Camera uygulaması sayesinde HTC Android telefonlarınızda en kolay yoldan fotoğraf çekimlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Z Camera

    Z Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fotoğraf ve videolar çekebilir, onları kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • A Better Camera

    A Better Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda profesyonel fotoğraf çekim imkanlarına kavuşabilirsiniz.
  • Cyanogen Camera

    Cyanogen Camera uygulamasıyla CyanogenMod 11 işletim sistemli Android cihazlarınızda en kolay yoldan fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz.
  • Camera ZOOM FX

    Camera ZOOM FX, fotoğraf düzenleme ve onlara efekt verme konusunda oldukça başarılı bir mobil uygulama.
  • DSLR Camera Blur Background

    DSLR Camera Blur Background uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızın arka planını bulanıklaştırabilirsiniz.