LINE Card

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,844 TOPLAM İNDİRME

LINE Card uygulaması ile Android telefon ve tabletlerinizde kolayca kartlar hazırlayabilir, arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

LINE'ın pek çok mobil uygulamasından bir tanesi de LINE Card olarak karşımıza çıktı ve özellikle hoş tasarımlı kartlar hazırlamak ve sevdiklerine özel günlerinde göndermek isteyenler için hazırlanan uygulamanın kalitesi her zamanki LINE kalitesinde ve doğal olarak ücretsiz bir şekilde sunuluyor.

Uygulamayı kullanırken tek yapmanız gereken kategorilerdeki kartlardan seçim yapmak ve daha sonra kartın üzerine istediğiniz yazıyı yazmak, resimleri eklemek ve arkadaşınıza göndermek. Diğer LINE kullanıcılarına gönderebileceğiniz bu kartlar tüm özel günlerde ya da onları sevdiğinizi söylemek istediğinizde kullanılabiliyorlar.

LINE Card'ın içerisinde onlarca farklı ücretsiz kart yer alıyor ve bunların üzerine ekleyeceğiniz resimleri kendi fotoğraf galerinizden seçebiliyorsunuz. Resim kalitesi ise uygulamanın kendi filtrelemesi ile hem korunuyor hem de dosyanın en az boyuta indirilmesi sağlanıyor. Üzerine yazacağınız mesajı da dilediğiniz gibi özelleştirdikten sonra isterseniz hemen LINE üzerinden arkadaşlarınıza gönderebilir, isterseniz galerinize kaydedebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

LINE Card

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
246 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak sevdiklerinize resimli ve mesajlı kartlar göndermek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Sevdiklerinize, dostlarınıza en güzel mesajları çekici kartlar ile göndermek istiyorsanız kullanabileceğiniz uygulamalardan bir tanesi de LINE Card uygulaması ve iPhone ile iPad'ler için kullanıma hazır. İçerisinde barındırdığı çok çeşitli kart şablonları, resim ve yazılar ekleyebilme şansı ile LINE üzerinden arkadaşlarınıza mesajla kartları gönderme özelliği sayesinde tüm kart hazırlama ve göndermeye dair işlemlerinizi tek bir uygulamada çözebiliyorsunuz.

Uygulamanın içerisinde kullanabileceğiniz onlarca farklı kart şablonu yer alıyor. İlk olarak bu şablonlardan bir tanesini seçerek işe başlayabiliyorsunuz. Daha sonra telefonunuzun galerisinde bulunan fotoğraflardan bir tanesini de ekleyebiliyor ve üzerine yazı yazabiliyorsunuz. Tüm bu işlemler uygulamanın kolay arayüzü ile oldukça basit hale geliyor. En sonunda ise hazırladığınız kartı LINE mesajlaşma uygulaması üzerinden gönderebiliyor, dilerseniz galerinize de kaydedebiliyorsunuz.

Eğer arkadaşlarınızı ve ailenizi bu ufak sürprizler ile sevindirmekten hoşlanıyorsanız kesinlikle telefonunuzda bulunması gereken ve LINE kalitesini barındıran ücretsiz bu uygulamayı yüklemelisiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LINE Selfie Sticker

    LINE Selfie Sticker uygulaması ile mesajlarınızda kullanmak üzere eğlenceli çıkartmalar oluşturabilirsiniz.
  • Just a Line

    Google'ın artırılmış gerçeklik uygulamasıyla çizim yeteneğinizi konuşturun.
  • Card Crawl

    Card Crawl keyifli bir mobil kart oyunudur
  • Card Thief

    Card Thief, Android cihazlarda gizliliğe dayalı oynanan kart oyunu.
  • Card Wars Kingdom

    Card Wars Kingdom, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kart savaşları oyunu.
  • Eternal Card Game

    Eternal Card Game mobil oyunu, Android tabanlı mobil cihazlardan sıkılmadan oynayabileceğiniz bir tür kart oyunudur.
  • Card Monsters

    Card Monsters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Card Wars

    Card Wars, birbirinden farklı bölümlerde yapacağınız kart savaşlarını kazanmak için çabalayacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android kart oyunu.