LINE Selfie Sticker

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
812 TOPLAM İNDİRME

LINE Selfie Sticker uygulaması ile mesajlarınızda kullanmak üzere eğlenceli çıkartmalar oluşturabilirsiniz.

LINE Selfie Sticker, popüler ücretsiz mesajlaşma uygulaması LINE’da arkadaşlarınızla sohbet ederken kullanabileceğiniz stickerlar oluşturmanıza imkan tanıyan bir mobil uygulamadır. Yüzünüzün resmini çekerek birkaç dokunuşla eğlenceli stickerlar oluşturabilirsiniz.

Çapraz platform destekli mesajlaşma uygulaması LINE'ın resmi uygulamalarından biri olan Selfie Sticker adından da anlayacağınız üzere özçekimlerinizden çıkartmalar oluşturabileceğiniz eğlenceli ve kullanımı basit bir uygulama. Tamamı ücretsiz 100’ün üzerinde hazır şablonları yüzünüze başarılı bir şekilde uygulayarak komik çıkartmalar oluşturan uygulamada konuşma balonları da sunuluyor. 10’dan fazla konuşma balonu ile hazırladığınız çıkartmaları birleştirerek mesajlarınızda kullanabilirsiniz.

Selfie Sticker uygulaması ile oluşturduğunuz harika çıkartmaları sohbetlerinizde ve profil resmi olarak kullanabileceğiniz gibi LINE zaman akışınızda ve Twitter , Facebook , Instagram arkadaşlarınızla paylaşma şansına da sahipsiniz.

LINE Selfie Sticker Özellikleri:

  • Özçekim fotoğraflar için çıkartma oluşturma
  • 100’den fazla farklı türde ücretsiz çıkartma
  • 10’un üzerinde konuşma balonu
  • Çıkartmaları sohbetlerde kullanma
  • Çıkartmayı profil resmi olarak ayarlama
  • Çıkartmaları LINE ve diğer sosyal ağlarda paylaşma
Erkan Calp

LINE Selfie Sticker

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME

LINE Selfie Sticker uygulaması ile eğlenceli çıkartmalar hazırlayabilir, çıkartmalarınızı mesajlarınızda kullanabilirsiniz.

LINE Selfie Sticker uygulaması ile özçekim fotoğraflarınızı komik görünümlü çıkartmalara dönüştürebilir, arkadaşlarınızla paylaşarak eğlenebilirsiniz. Hazırladığınız çıkartmalarla ister LINE profilinizi süsleyin, isterseniz de arkadaşlarınızla sohbet ederken kullanın.

Selfie fotoğraflarınızdan çıkartma oluşturmanıza imkan tanıyan LINE Selfie Sticker uygulamasında sizi şekilden şekle sokan 100’ün üzerinde karakter şablonu, 10’un üzerinde de hislerinizi yansıtan konuşma balonları bulunuyor. Üstelik bunların hepsini hiçbir ücret ödemeden kullanabiliyorsunuz.

Arkadaşlarınızı eğlendirmek üzere komik stickerlar hazırlayabileceğiniz uygulama, orijinal stickerlarınızı Facebook , Twitter , Instagram gibi popüler sosyal ağlarda arkadaş ve takipçilerinizle paylaşma izni de veriyor. Dilerseniz hazırladığınız stickerları LINE profilinizde ve mesajlarınızda kullanabiliyorsunuz.

Selfie Sticker uygulaması sayesinde artık hazır stickerları kullanmak zorunda değilsiniz. Hızlıca yüzünüzün fotoğrafını çekip çıkartma haline getirebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Selfie x Selfie

    Selfie x Selfie, normal şartlarda ön kamera ile çekeceğiniz selfielerden çok daha farklı ve ilginç selfieler çekmenizi sağlayan ücretsiz bir Android eğlence uygulaması.
  • B612

    Selfie meraklılarına LINE tarafından sunulan B612 – Selfie with the heart 53 farklı filtre seçeneğiyle dikkat çeken bir özçekim uygulaması.
  • Face Up - The Selfie Game

    Face Up - The Selfie Game, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Status, Sticker Saver

    Status, Sticker Saver, arkadaşlarınızın durumlarını ve size gönderdikleri çıkartmaları kaydedebileceğiniz bir uygulamadır.
  • LINE Card

    LINE Card uygulaması ile Android telefon ve tabletlerinizde kolayca kartlar hazırlayabilir, arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.
  • Sticker Maker

    Sticker Maker uygulaması ile WhatsApp'ta kendi çıkartmalarınızı oluşturabiliyorsunuz.
  • Selfshot

    Selfshot uygulamasını kullanarak karanlık ortamlarda dahi Android cihazınızla selfie çekimleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • Thug life photo sticker maker

    Thug life photo sticker maker mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf editörüdür