Listia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
3.8 MB DOSYA BOYUTU

Listia, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz yenilikçi bir alışveriş uygulamasıdır.

Listia, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde ücretsiz olarak kullanabilecekleri yenilikçi ve kullanışlı bir alışveriş uygulamasıdır.

Diğer kullanıcılar tarafından ücretsiz olarak satışa konulan eşyaları satın alabileceğiniz veya kullanmadığınız eşyaları aynı şekilde satışa sunabileceğiniz uygulama tamamen ücretsizdir.

Şu an Listia üzerinde 12 milyondan fazla eşya satışa sunulmuş durumda ve her gün bunların arasına yenileri eklenmekte.

Kullanmadığınız eşyalarınızı satışa koyarak bunlar karşılığında Listia kredileri kazanabilir ve daha sonrasında bu kredileri ihtiyacınız olan diğer şeyleri satın almak için kullanabilirsiniz. Alışverişin eğlenceli ve ücretsiz yolunu arayan kullanıcıların tam ihtiyacı olan şey olan Listia, dünya üzerinde milyonlarca kullanıcı tarafından sevilerek kullanılmaktadır.

eBay üzerinde kullanılan açık artırma mantığına sahip olan Listia'nın en büyük farkı tamamen ücretsiz olması ve istediğiniz her şeyi Listia kredileriniz ile ücretsiz olarak satın alabilmenizdir.

Can Çevrim

Listia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
6.9 MB DOSYA BOYUTU

Listia, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz yenilikçi ve farklı bir alışveriş uygulamasıdır.

Listia, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde ücretsiz olarak alışveriş yapmalarına olanak sağlayan eğlenceli bir uygulamadır.

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılmakta olan alışveriş sitesi Listia için hazırlanan resmi uygulama sayesinde kullanmadığınız eşyalarınızı ücretsiz olarak satabilir ve kazandığınız Listia kredileri sayesinde ihtiyacınız olan diğer eşyaları ücretsiz olarak satın alabilirsiniz.

12 milyondan fazla eşyanın farklı kategoriler altında listelendiği site üzerinde yer alan her şeyi görüntüleyebilir ve yine uygulama yardımıyla satışa koymak istediğiniz eşyalarınızın fotoğraflarını çekerek, açıklama alanlarını doldurarak doğrudan satışa koyabilirsiniz.

Popüler alışveriş sitesi eBay üzerinde yer alan açık artırma sistemine benzer bir sistem kullanmakta olan Listia üzerinde, satın almak istediğiniz eşyalar için elinizde bulunan Listia kredileri ile teklif vermeniz gerekiyor. Listia kredisi kazanmak için de sahip olduğunuz eşyaları açık artırmaya koyabilirsiniz.

Alışveri eğlenceli ve ücretsiz hale getiren bir uygulama olan Listia üzerinde sizler de ihtiyaç duymadığınız eşyaları satışa çıkarabilir ve ihtiyacınız olan eşyaları satın alabilmek için teklif verebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.