Little Amazon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Little Amazon çocuklar tarafından sevilerek oynanacak keyifli bir platform koşu oyunu.

Little Amazon özellikle çocuklara hitap eden keyifli bir yapım. Tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyundaki amacımız kötü kalpli Grûûl’ün lanetli mağarasından kaçmaya çalışan Lily’ye yardım etmek.

Ormanda koşmaya başlayan Lily’nin karşısına çok sayıda engel çıkıyor. Biz de ona yardım ediyor ve bu engellerden kaçmasını sağlıyoruz. Neyse ki bu tehlikelerle dolu evrende yalnız değiliz. Bu zorlu mücadelede yardımımıza dokunacak özel güçlere sahibiz. Bu yıkıcı güçleri kullanarak düşmanlarımızı alt edebiliyoruz.

Bu tarz oyunlarda deneyimlediğimiz gibi Little Amazon’da da bölümler esnasında karşılaştığımız altınları ve özel parçaları toplamak zorundayız. Bunları topladıkça kazandığımız puan artıyor ve daha yüksek skorlar elde edebiliyoruz. Oyunun en dikkat çekici yanlarından bir tanesi de mobil cihazımızı AppleTV’ye bağlamamız durumunda oyunu 720p olarak oynayabilecek oluşumuz. Bu sayede tıpkı bir konsol kullanıyormuşçasına Little Amazon‘u oyunayabiliriz.

Özet olarak Little Amazon’un çocuklar tarafından keyifle oynanacağını düşünüyorum. En büyük avantajı da tamamen ücretsiz olarak sunulması.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Little Pony

    My Little Pony, sevilen pony oyuncaklarının yer aldığı rengarenk ve ücretsiz bir çocuk oyunu.
  • Little Farmers

    Little Farmers, iOS cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz uzun soluklu bir çiftlik işletme oyunu.
  • Little Panda Restaurant

    Little Panda Restaurant, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir yemek yapma oyunudur.
  • Little Kitten Adventures

    Sevimli yavru kedi geri döndü!
  • Little Digits

    Farklı şekilleri ile küçük çocuklara sayıları ve saymayı öğreten bir uygulama olan Little Digits, çocukları parmak dokunuşları sayesinde öğretirken eğlendiriyor.
  • Little Fire Station

    Çocuklara itfaiyecilik mesleğini öğreten zevkli bir mobil oyun
  • My Little Monster

    My Little Monster isimli bu uygulamada kendi fantastik karakterlerimizi oluşturabiliyoruz.
  • Little Bandits

    Little Bandits Vahşi Batı temalı bir rol yapma oyunudur