Little Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu

Little Champions, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon ve arcade oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 3 boyutlu atmosferde oynanan bir mobil oyun olan Little Champions, zorlu engelleri aşarak puanlar kazandığınız bir oyundur.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun olarak dikkat çekiyor. Birbirinden farklı karakterlerin yer aldığı oyunda karakterinizi deliğe sokabilmek için mücadele veriyorsunuz. Hedefe ulaşmak için elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda işiniz çok zor. Kolay kontrolleriyle de ön plana çıkan oyunda işiniz çok zor. Yeteneklerinizi sonuna kadar kullanabileceğiniz oyunda harika grafikler bulunuyor. Geometrik atışlar yapmanız gereken oyunda beyninizi sınırlarına kadar zorluyorsunuz. Kolay oynanışı ve keyifli atmosferiyle de dikkat çeken Little Champions oyununu mutlaka denemelisiniz. Çocukların da beğenerek oynayabileceği Little Champions oyununu sakın kaçırmayın.

Little Champions oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Little Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Keyifli bir oynanışa sahip olan aksiyon oyunu

Little Champions, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz mükemmel bir aksiyon ve beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Harika bir atmosferde geçen oyunda golf oyunundaki gibi bir mücadele veriyorsunuz.

Zorlu engelleri aşarak puanlara ulaşmaya çalıştığınız oyunda 3 boyutlu bir atmosferde mücadele ediyorsunuz. Birbirinden farklı karakterlerin yer aldığı oyunda hedefe ulaşmanız gerekiyor. Harika grafikleriyle de dikkat çeken oyunda beyninizi sınırlarına kadar zorlamanız gerekiyor. Kolay kontrolleriyle de dikkat çeken oyunda yeteneklerinizi sınırlarına kadar zorluyorsunuz. Geometrik bilginizi kullanarak atışlar gerçekleştirdiğiniz oyunda işiniz çok zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda elinizi çabuk tutmalısınız. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Little Champions oyununu mutlaka denemelisiniz.

,Little Champions oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Little Fire Station

    Çocuklara itfaiyeciliği öğreten zevkli bir mobil oyun
  • MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi)

    MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi) Google Play'de! Marvel evreninde destansı gerçek zamanlı ve çok oyunculu dövüşler
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • Champions and Challengers

    Sevimli çizgi film Adventure Time'ın mobil oyunu
  • Idle Champions

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir macera oyunu
  • Little Nightmares APK

    Little Nightmares APK'da, sıkışıp kaldığınız ürpertici gemideki bulmacaları çözmeli ve yaratıklara görünmeden kaçmalısınız.
  • A Little War

    A Little War, strateji oyunu severler için geliştirilen müthiş ve aksiyon dolu bir Android savaş oyunudur.
  • My Little Unicorn Runner 3D

    My Little Unicorn Runner 3D, özellikle kızların oynaması için geliştirilen son derece eğlenceli ve ücretsiz bir Android sonsuz koşu oyunu.