Little Farmers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME
44.8 MB DOSYA BOYUTU

Little Farmers, iOS cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz uzun soluklu bir çiftlik işletme oyunu.

Özellikle Hay Day'in elde ettiği başarıdan sonra çiftlik işletme oyunları bir hayli popüler bir hale geldi. Bu akımın son temsilcilerinden olan Little Farmers, oyunculara eğlenceli bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

iPhone ve iPad cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyunda kontrolümüze verilen çiftliği en iyi şekilde yönetmeye ve bu süreçte karşımıza çıkan problemleri bir şekilde çözmeye çalışıyoruz. Oyunda kendi çiftliğimizi dilediğimiz gibi dekore etme şansına sahibiz. Bu amaçla kullanabileceğimiz çok sayıda eşya bulunuyor.

Elbette işlerimiz sadece dekorasyonla sınırlı değil. Aynı zamanda ekinler ekmeli ve çiftliğimizdeki hayvanların bakımlarıyla ilgilenmeliyiz. Atın nalını tamir etmek, bozulan traktörü onarmak, olgunlaşan ürünleri toplamak, çitler inşa etmek, topladığımız üzümlerden içecekler yapmak oyundaki temel görevlerimiz arasında.

Little Farmers'taki grafikler özellikle çocukların hoşuna gidecek türde hazırlanmış. Oyuna çocuksu bir atmosfer kazandıran görsellerin kalitesi bu tarz bir oyundan beklediğimiz seviyenin çok üzerinde. Buna bir de akıcı animasyonlar ve kusursuz çalışan bir kontrol mekanizması da eklenince Little Farmers mutlaka oynanması gereken oyunlardna biri olarak kafamızda yer ediyor. Eğer çiftlik işletme oyunları ilgi alanınıza giriyorsa ve mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz uzun soluklu bir oyun arıyorsanız Little Farmers'ı mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Little Pony

    My Little Pony, sevilen pony oyuncaklarının yer aldığı rengarenk ve ücretsiz bir çocuk oyunu.
  • Little Amazon

    Little Amazon çocuklar tarafından sevilerek oynanacak keyifli bir platform koşu oyunu.
  • Little Panda Restaurant

    Little Panda Restaurant, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir yemek yapma oyunudur.
  • Little Kitten Adventures

    Sevimli yavru kedi geri döndü!
  • Little Digits

    Farklı şekilleri ile küçük çocuklara sayıları ve saymayı öğreten bir uygulama olan Little Digits, çocukları parmak dokunuşları sayesinde öğretirken eğlendiriyor.
  • Little Fire Station

    Çocuklara itfaiyecilik mesleğini öğreten zevkli bir mobil oyun
  • The Little Fox

    The Little Fox mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • My Little Monster

    My Little Monster isimli bu uygulamada kendi fantastik karakterlerimizi oluşturabiliyoruz.