Little Fire Station

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Çocuklara itfaiyeciliği öğreten zevkli bir mobil oyun

Little Fire Station, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda yükleyebileceğiniz sevimli bir itfaiyecilik oyunudur. Çocuklara yangını ve yangın söndürmeyi öğretmeyi amaçlayan oyunda pek çok zorlu görev bulunuyor.

Çocuklar için optimize edilmiş zorlu görevlere sahip olan Little Fire Station, minik itfaiyeciler yetiştirmek için mükemmel bir oyundur. Hayvan kurtarmadan yangın söndürmeye kadar pek çok farklı macera sunan oyunda itfaiyecilik mesleği de tüm detaylarına kadar işleniyor. Eğlenceli bir oyun olduğunu söyleyebileceğim oyunda çocuklar zevkli zamanlar geçirebiliyor. Gizli nesnelerin de arayıp bulunması gereken oyunda basit kontroller yer alıyor. En ufak çocukların dahi kolayca oynayabileceği oyunda son derece renkli grafikler bulunuyor. Eşsiz atmosferi ve sürükleyici kurgusuyla ön plana çıkan Little Fire Station sizleri bekliyor. Eğlenceli , zevkli kurgusu ve öğretici içerikleriyle bu oyunu mutlaka indirmeniz gerekiyor.

Little Fire Station oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Little Fire Station

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
244 MB DOSYA BOYUTU

Çocuklara itfaiyecilik mesleğini öğreten zevkli bir mobil oyun

Little Fire Station, çocukarın itfaiyecilik mesleğini öğrenmelerini sağlayan bir mobil oyun olarak dikkatimizi çekiyor. iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza kurabileceğiniz oyunda zorlu görevler ve sürükleyici atmosfer bulunuyor.

Çocuklara özel olarak geliştirilen bir itfaiyecilik oyunu olan Little Fire Station, minik itfaiyeciler yetiştirmek için olanak sunuyor. Hayvanları kurtarma görevinden yangın söndürme görevine kadar pek çok zorlu görevin tamamlanması gereken oyunda zevkli bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Eğlenceli bir oyun olduğunu da söyleyebileceğim Little Fire Station, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. En ufak çocukların dahi rahatlıkla oynayabileceği oyunda kolay kontroller yer alıyor. Gizli nesnelerin de açığa çıkarılması gereken oyunda itfaiyecilik mesleği de tüm detaylarına kadar işleniyor. Eşsiz atmosferi ve sürükleyici kurgusuyla ön plana çıkan Little Fire Station sizleri bekliyor.Little Fire Station oyununu sakın kaçırmayın.

Little Fire Station oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Little Champions

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu
  • My Little Pony

    My Little Pony, popüler animasyon dizisindeki karakterle oynama şansu bulduğunuz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Little Baby Doctor

    Little Baby Doctor, minik ve sevimli bebeklere bakacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Cartoon Network Arcade

    Mini oyunlar ve çizgi filmlerle harika bir çocuk uygulaması
  • Fire Gun

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Moto Fire

    Moto Fire, Android tabletlerimiz üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon ve beceri odaklı bir motosiklet oyunu.
  • Cover Fire APK

    Cover Fire APK, internetsiz oynanabilen FPS ve TPS türünde keskin nişancı oyunu. Android shooter oyunlarını sevenler için tavsiyemizdir.
  • CHASE FIRE

    Aksiyonun hiç dinmediği mobil FPS oyunu