LiveMixtapes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

LiveMixtapes, Android cihazınızdan popüler mixtape'leri online ve offline dinleyebileceğiniz bir uygulama.

LiveMixtapes, dünya genelinde en çok dinlenen ve yeni mixtape’leri bir araya toplayan Android uygulaması ve farklı kategorilerde mixtape’leri online diyebilmenin yanı sıra indirerek internet bağlantınızın olmadığı ve paketinizden harcamak istemediğiniz durumda offline dinleme seçeneği sunan zengin içerikli bir mixtape uygulaması.

Mixtape’leri kategoriler halinde karşımıza çıkaran uygulamada mixtape’leri toplayan popüler sitelerin içerikleri de sunuluyor. Sosyal ağ uygulamalarındakine benzer giriş ekranından yayınlanan son mixtape çalışmalarını takip edebiliyoruz. Lil Wayne, Kevin Gates, Lil Booie, J Cole, Yo Gotti, Young Jeezy ve daha pek çok ünlü şarkıcının mixtape’leri hem online hem de offline dinleyebiliyorsunuz. Dilerseniz beğendiğiniz mixtape’leri bir araya toplayabiliyor yani çalma listeleri hazırlayabiliyorsunuz.

LiveMixtapes Özellikleri:

  • Mixtape’leri yorumlama, oylama ve paylaşma
  • Çalma listei oluşturma ve yönetme
  • LixeMixtapes katalogundaki parçaları dinleme ve indirme
  • En yeni mixtape’leri, videoları, haberleri içeren haber akışı
  • Gelişmiş arama fonksiyonu ile şarkıcı, parça ve mixtape’lere kolayca ulaşma
  • Kolay çevrimdışı dinleme için indirmeleri yönetme
Erkan Calp

LiveMixtapes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

LiveMixtapes, binlerce mixtape'i ücretsiz dinleyip indirebileceğiniz iOS uygulaması.

LiveMixtapes, binlerce mixtape’i ücretsiz olarak dinleyip indirebileceğiniz bir site ve resmi mobil uygulamasını iPhone ve iPad’inize indirerek dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman en popüler ve yeni mixtape’leri dinleme şansına sahip oluyorsunuz.

Lil Wayne, Kevin Gates, Yo Gotti, Young Jeezy gibi ünlü isimlerin yeni ve en çok dinlenen mixtape’lerini bünyesinde barındıran LiveMixtapes’in tüm içeriğinden ücretsiz olarak faydalanabiliyorsunuz lakin mixtape’leri paylaşmak, yorum göndermek, oylamak, çalma listeleri hazırlamak için Facebook hesabınızı bağlayarak veya e-posta adresini girerek üyelik oluşturmanız gerekiyor. Ücretsiz üyeliğinizi oluşturduktan sonra 27.000’den fazla mixtape’e ulaşabiliyorsunuz.

En yeni mixtape’leri, videoları, haberleri kolaylıkla takip edebilmemiz için Haber Akış özelliği de sunan LiveMixtapes, mixtape dinlemekten hoşlananlar için harika bir uygulama. Mixtape’leri hem online hem de offline dinleyebileceğiniz en zengin içerikli mixtape uygulamasını tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması