Liverpool Alarm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Liverpool Alarm, Liverpool takımını destekleyen ve sevenlerin takımının maçlarını kaçırmamak için kullanabileceği ücretsiz ve basit bir Android uygulaması.

Liverpool Alarm, Liverpool FC'nin oynayacağı tüm maçları canlı olarak izlemek isteyen ve kaçırmak istemeyen Android telefon ve tablet sahiplerinin kullanabileceği ücretsiz bir alarm uygulaması. Fakat bu uygulama sade bir alarm uygulamasından daha farklı olarak Liverpool maçları için alarm vermekle birlikte, Premier Lig'in en popüler takımlarından bir tanesi olan Liverpool ile ilgili güncel haberleri de görebilmenizi sağlıyor.

Liverpool'un oynayacağı tüm maçların tarih ve saatlerini gösteren uygulama, aynı zamanda maçların canlı skor ve sonuçlarını takip edebilme imkanı sunuyor. Böylece izleyemeseniz bile Liverpool maçlarının kaç kaç bittiğini öğrenebiliyorsunuz.

Elbette Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe dururken neden Liverpool'u tutayım diye düşünüebilirsiniz fakat bu uygulama sadece Liverpool'lular için geliştirilmedi. Liverpool maçlarını izlemekten keyif alan bir Beşiktaş'lı ya da Bursaspor'lu da uygulama sayesinde Liverpool maçlarının ne zaman olduğunu öğrenir ve maç başlamadan önce uyarı alır.

Hem Liverpool maçları hem de Liverpool futbol takımı hakkında tüm detay ve haberlere ulaşmanızı sağlayan Liverpool Alarm uygulamasını ücretsiz olarak indirip Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Barcelona Alarm

    Barcelona Alarm, Barcelona'nın futbol takımı maçlarını kaçırmamak için kullanmanız gereken ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Real Madrid Alarm

    Real Madrid Alarm, yıldız futbolcularla dolu kadroya sahip olan Real Madrin'in maçlarını kaçırmamak için kullanabileceğiniz bir Android uygulaması.
  • Arsenal Alarm

    Arsenal Alarm, Premier Lig'in köklü takımlarından Arsenal'in maçlarını kaçırmak istemeyen kullanıcılar için geliştirilen basit ama yararlı bir Android uygulaması.
  • I Can't Wake Up! Alarm Clock

    I Can't Wake Up! Alarm Clock, sabahları alarm ile zor uyananlar için geliştirilen farklı, kullanışlı ve ücretsiz bir Android alarm uygulamasıdır.
  • Mango Alarm

    Mango Alarm, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz kendine özgü alarm sesleri ile birlikte sabahları rahatça uyanmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz alarm uygulamasıdır.
  • Timely Alarm Clock

    Timely Alarm Clock, senkronize özelllikli alarm uygulamasıdır.
  • Alarm Clock

    Alarm Clock uygulamasıyla Android cihazlarınızda gelişmiş alarm seçeneklerinin keyfini sürebiliyorsunuz.
  • Life Time Alarm Clock

    Life Time Alarm Clock oldukça kullanışlı bir mobil alarm uygulamasıdır