Loco Loco

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Loco Loco mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tren yolu oyunudur

Loco Loco boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir mobil simülasyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir tren yolu oyunu olan Loco Loco'da zamana karşı yarışarak trenlerin yollarına devam etmesini sağlıyoruz. Oyundaki temel amacımız büyük tren istasyonuna giden uzun tren yolu inşaatını tamamlamak. Oyunda trenler biz inşaata devam ederken yol almaya başladıklarından işler biraz karışıyor ve saniyelerle yarıştığımız bir macera söz konusu oluyor.

Loco Loco'da her bölümde bizi farklı bir bulmaca beklemekte. Oyunda tren yolu inşaatında mühendisler ve işçiler çalıştırıyoruz. Bu mühendis ve işçilerle inşaata başlayarak rayları döşüyoruz ve biz rayları döşedikçe trenler yol alıyor, yolcuları topluyor ve para kazanıyor. Kazandığımız parayı da işçilerimizi ve mühendislerimizi geliştirmek için kullanabiliyoruz. Bu sayede daha hızlı ve verimli bir şekilde inşaatlara devam edebiliyoruz.Ayrıca ormancılar kiralayarak ağaçların kesilmesini hızlandırabiliyor, trenlere mıknatıs ekleyerek altınları otomatik toplamalarını sağlayabiliyoruz.

Loco Loco içinde farklı türde işçiler de yer alıyor. Köprü inşası ile uğraşan işçiler bu işçilere örnek verilebilir.

Can Erdil Şentürk

Loco Loco

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Loco Loco mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tren yolu oyunudur

Loco Loco renkli bir görünümü keyifli bir oynanışla birleştiren bir mobil tren yolu oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olan Loco Loco'da trenler için uzun tren yolları inşa etmeye ve seferlerini düzenli bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Oyun boyunca karşımıza birçok farklı bölüm çıkıyor ve bu bölümlerde de zorlu bulmacalar bizi bekliyor. Bu bulmacaları çözmek için ise stratejik yeteneklerimizi konuşturuyoruz.

Loco Loco zamana karşı yarıştığımız bir oyun. Oyunda biz tren yolu inşa ederken trenler seferlerine devam ediyor; bu nedenle inşaatımızı trenler bize yetişmeden bitirmemiz gerekiyor. Oyunda sahip olduğumuz insan gücünü en verimli şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. İnşaat ekibimizde işçiler, ormancılar, köprü işçileri ve mühendisler çalışmakta. Bu ekip üyelerini ihtiyaç duyulan yerde kullanmamız gerkeiyor. Mühendisler inşaatların nasıl ilerlediğini kontrol ederken işçiler rayları döşüyor, ormancılar ağaçları keserek yol açıyor ve köprü çalışanları ihtiyaç duyulan yerlere köprüler inşa ediyorlar.

Loco Loco her yaştan oyun severe hitap eden eğlenceli bir mobil oyun olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LOCO

    Canlı konum izleme uygulaması
  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • ID Please

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Payday: Fast Money

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Airport

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu