Logic Pic – Resimli Bulmaca

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Kareleri doldur şekli bul

Logic Pic – Resimli Bulmaca oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Oyun diğer oynadığınız bulmaca oyunlarından çok farklı bir içeriğe sahiptir. Minik kutucukların olduğu oyunda size verilen sayılarla konumları bulup onları doldurmanız gerekmektedir. 

Size verilen sayılı komutlara uyduğunuz sürece herşeyi doğru yaptığınıza emin olabilirsiniz. Bulmacanın sonunda sizi bir sürpriz bekliyor. Bütün komutları yerine getirdiğinizde karşınıza bir şekil çıkmaktadır. 

Oynadıkça IQ' nuzun yükseleceği bu oyunda çok farklı bir atmosfer bulunmaktadır. Özellikle bulmaca severlerin çok hoşuna gideceğini düşünüyorum. Şekillerin bol olduğu Logic Pic oyununda hem eğlenip hem de kendinizi geliştirebilirsiniz. Şimdiden oynayan herkese başarılar diliyorum.

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

sedanur Bolat

Logic Pic – Resimli Bulmaca

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
107 MB DOSYA BOYUTU

Kareleri doldur şekli bul

Logic Pic – Resimli Bulmaca oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Oyun diğer oynadığınız bulmaca oyunlarından çok farklı grafiklere sahiptir. Minik kutucukların olduğu oyunda size verilen sayılarla konumları bulup onları doldurmanız gerekmektedir. 

Size verilen sayılı komutlara uyduğunuz sürece herşeyi doğru yaptığınıza emin olabilirsiniz. Bulmacanın sonunda sizi bir sürpriz bekliyor. Farklı sürprizlerle karşılaşıp şaşırabilirsiniz.

Bütün komutları yerine getirdiğinizde karşınıza bir şekil çıkmaktadır. Oynadıkça IQ' nuzun yükseleceği bu oyunda çok farklı bir atmosfer bulunmaktadır. Özellikle bulmaca severlerin çok hoşuna gideceğini düşünüyorum. Şekillerin bol olduğu Logic Pic oyununda hem eğlenip hem de kendinizi geliştirebilirsiniz. Şimdiden oynayan herkese başarılar diliyorum.

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Logic Pic

    Logic Pic, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Logic Dots

    Logic Dots, Android cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Logic Traces

    Logic Traces, kareleri rakamlara bağlayarak ilerlediğiniz bir bulmaca oyunu.
  • Brain Fever: Logic Challenge

    Dört işlemi ve oyunu birleştirerek zihinsel aritmetik yapın.
  • What's the Pic?

    What's the Pic?, resim tahmin etmeye dayanan zaman öldürmek için birebir Android oyunu.
  • Resimli Kelime Bulmaca

    Resimli Kelime Bulmaca, uygulama içerisinde size sunulan resimlerin anlatmaya çalıştığı ortak kelimeyi bulmaya çalışacağını ücretsiz ve eğlenceli bir Android kelime bulmaca oyunudur.
  • Pic Combo

    Pic Combo, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve zorlu bir kelime oyunudur.
  • Migio

    Migio ile Android cihazlarınızdan çok oyunculu resimli bulmacalar hazırlayabilir ve arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz.