Loner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Loner, hoş bir temada geçen zevkli bir beceri ve dikkat oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Loner, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hoş bir atmosferde geçen oyunda dikkatli olmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz mükemmel bir refleks ve beceri oyunu olan Loner, huzurlu hissetmenizi sağlayan bir oyundur. Sonsuz oyun kurgusuna sahip olan Loner'da bir uçağı kontrol ediyor ve blokların arasından süzülerek ilerlemenizi gerektiriyor. Taklalar atıp hava da dört dönebileceğiniz oyunda kendine has kurgusuyla da ön plana çıkıyor. 2 baş parmağınızla kontrol sağlayabileceğiniz oyunda gelişmiş bir kontrol mekanizması yer alıyor. Liderlik tablolarına da sahip olan oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyor ve zorlu görevlerin üstesinden gelebiliyorsunuz. Basit ama etkili bir oyun olarak nitelendirebileceğim Loner'ı sakın kaçırmayın. Eğer boş zamanlarınızda oynamak için bir oyun arıyorsanız Loner tam size göre diyebilirim.

Eşsiz oyun kurgusu ve atmosferiyle dikkat çeken Loner, mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Becerilerinizi sınayıp reflekslerinizi ölçebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmalısınız. Loner'ı sakın kaçırmayın.

Loner oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Loner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Loner, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Loner, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz hoş ve farklı bir beceri oyunudur. Oyunda bir uçağı kontrol ediyor ve zorlu engellerin içinden geçerek en uzun mesafeyi kat etmeye çalışıyorsunuz.

Son derece dikkat gerektiren bir oyun olan Loner, boş zamanlarınızı daha renkli hale getirmek için biçilmiş kaftan bir oyundur. Reflekslerinizi ölçüp becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmalı ve en uzun mesafeye ulaşmalısınız. Hoş bir temada geçen oyunda tek yapmanız gereken uçağı engellere çarpmadan ilerletmek. 2 elinizin baş parmağını ekrana koyarak kontrol sağlayabildiğiniz oyunda gelişmiş bir kontrol sistemi de yer alıyor. Arkadaşlarınızla da mücadele edebileceğiniz oyunda en yüksek puana ulaşarak arkadaşlarınızı geride bırabilirsiniz. Zorlu görevlere de sahip olan Loner'ı sakın kaçırmayın.

Basit ama etkili bir oyun olarak nitelendirebileceğim Loner'ı sakın kaçırmayın. Eğer boş zamanlarınızda oynamak için bir oyun arıyorsanız Loner tam size göre diyebilirim. Öte yandan eşsiz oyun kurgusu ve atmosferiyle dikkat çeken Loner, mutlaka denemeniz gereken bir oyundur.

Loner oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.