L.O.R.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
314 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Ekranı kaplayan şirin yaratıkları sağa ve sola kaydırarak eşleştirdiğiniz L.O.R., Türk yapımı bir bulmaca oyunu.

Kelime Avı oyunun yaratıcısı olan yerli Fugo ekibi, Türk oyunseverleri sevindirecek yeni bir bulmaca oyunu ile karşımızda. L.O.R. isimli bu yeni oyun, büyük küçük herkesin hoşuna gidebilecek görsellerle, oyun dünyası ile aşina olmayanların da oynayabileceği ve kolay anlaşılabiliyor. Kelime Avı ve Kelime Avı 2, özellikle İngilizce muadillerinin olmasına rağmen yabancı dil bilmeyen yurdum insanına hitap eden bir yapıya sahip değildi. L.O.R. isimli oyunları da tamamen Türkçe olarak oynanabiliyor. Bunun haricinde de birçok dil desteği de mevcut. Dolayısıyla Fugo Games, başarısınız yurt dışına taşımak istiyor.

Oyunda amacınız benzer karakterleri bulup eşleştirmek. Japonya'dan çıkma, Panel de Pon veya Collumns ile büyük benzerlikler gösteren L.O.R. kendi farkını şirin ambiyansıyla ortaya koyuyor. Multiplayer fonksiyonu da bulunan L.O.R. ile dünya üzerinden bulabileceğiniz herhangi bir rakip ile kapışmanız mümkün. İlk başta renksiz görünen karakterleri blokların içinde sağa ve sola oynatarak eşleştirmeye çalıştığınız bu oyunda vakit geçirdikçe yeni renkli ve sevimli karakterlerin oyuna dahil olduğunu göreceksiniz. Tabii yeni renk demek daha zor bir oyun demek ama ekranın birden rengarenk bir kalabalığa dönüşmesi oyunseverleri motive ediyor. Farklı dil seçenekleri ile uluslararası platforma oyun çıkarmak isteyen Fugo ekibine başarılar diliyorum.

Alper Çetiner

L.O.R.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
18.5 MB DOSYA BOYUTU

Ekranı kaplayan şirin yaratıkları sağa ve sola kaydırarak eşleştirdiğiniz L.O.R., Türk yapımı bir bulmaca oyunu.

Fugo ekibinin adını duymamış olabilirsiniz, ancak Türk yapımcılarının hazırladıkları Kelime Avı oyunu Türk oyun dünyasında kendine hatrı sayılır bir yer edindi. Aynı yapımcılar bu defa L.O.R. isimli oyunlarıyla yaşlı veya genç herkesin sevebileceğim sevimli bir bulmaca oyunu yaratmışlar. Oyun dünyasıyla fazla aşina olmanıza gerek yok. L.O.R. oynarken saniyeler içinde yapmanız gereken şeyi öğreneceksiniz. İngilizce kelime oyunlarına Türkçe bir versiyon getiren Fugo yapımcıları, yurdum insanın zevkine ve mizacına göre oyun yapmak konusunda emeğini esirgemediği gibi, L.O.R. isimli oyun, 12 farklı dil seçeneği sayesinde dünyaya da açılma potansyeline sahip.

L.O.R. oynarken amacınız benzer görünümlü karakterleri eşleştirmek. Aynı renklere sahip şirin karakterler ise birer blokluk yer kaplıyorlar. L.O.R., diğer bulmaca oyunlarıyla kıyaslanırken şirin görselleriyle ön plana çıkıyor. Japonya'da nam salmış Panel de Pon veya Collumns gibi bulmaca oyunlarından esinlemeler gördüğünüz oyun, bu iki oyunun fikirlerini güzel bir şekilde harmanlamış. Oyuna başlarken renksiz ve cansız görünen karakterlere çok kısa sürede rengarenk karakterler eklecektir. Ne var ki, gözünüzün renge doyduğu noktalarda zorluk seviyesi de ciddi oranda artıyor. Görsellerin canlanması ise motivasyonunuzu canlı tutacaktır. Farklı dil desteklerile uluslararası platforma oyun çıkarmak isteyen Fugo ekibine başarılar diliyorum.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • 1010! Color

    Renk eşleştirme oyunlarında ne kadar iyisiniz?
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu