Lost Toys

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Lost Toys, kaybolan oyuncakları bulmanız ve bozulan oyuncakları tamir etmeniz gereken eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunu.

Lost Toys, ücretli olmasına rağmen sunduğu eğlenceli ve keyif ile ücretini hakeden başarılı bir Android oyunu. Oyuncaklar üzerine kurulu bir yapıya sahip olan Lost Toys'da, bozulan oyuncakları tamir ediyorsunuz.

3 boyutlu, detaylı ve kaliteli grafikleri ile pek çok ödül alan oyun, özellikle geçtiğimiz yıllar içerisinde Google Play Store'da epey ön plana çıkmayı başardı.

4 farklı seri içerisinde yer alan 32 bölümden oluşan oyunda, oyuncakların tasarımlarını görünce hayretlere düşebilirsiniz. Oyun tamamen detaylı olarak düşünülmesine rağmen grafiklerinin çok fazla ön plana çıktığını düşünüyorum. Grafiklerinin yanı sıra özel olarak seçilen müzikler de oyunun kalitesini arttırıyor.

Diğer tüm oyunların aksine bu oyunda puan, altın kazanma, geri sayım yada herhangi bir zaman sınırlamasını bulunmuyor. Bu nedenle oynarken hırs yapmadan keyifli bir şekilde oyununuzu oynayabilirsiniz.

Oyuncaklar ile oynamayı seviyorsanız bu oyunu da seveceğinizi düşünerek tüm Android telefon ve tablet sahiplerinin denemesi gerektiğine inanıyorum.

Barış YANIK

Lost Toys

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Lost Toys, kaybolan ve bozulan oyuncakları bulmak ve tamir etmekle uğraşacağınız eğlenceli ve harika bir iOS oyunu.

Lost Toys, eşi benzerine pek rastlanmayacak 3 boyutlu bir iOS bulmaca oyunu. Android versiyonu da bulunan oyun hakkında söyleyebileceğim tek negatif şey ise ücretli olması. Fakat bu tür kaliteli bir oyun için ödeyeceğiniz paranın karşılığını tamamen alacağınızı düşünüyorum.

Grafiklerinden müziklerine kadar en ince ayrıntılar ile hazırlanan oyunda, kaybolan, unutulan ve bozlan oyuncaklar ile oynuyorsunuz. Onları bularak, tamir ederek yada yeniden gün yüzüne çıkartarak tekrar geri gelmelerini sağlamalısınız.

Oyuncaklar üzerinde tamir ederken her açıdan bakarak detaylı çalışma yapma olanağı sunan oyunun şüphesiz en güzel yanı ise herhangi bir puan yarışı yada süre kısıtlaması olmaması. Aslında oyunların amacı genel olarak bir puan, yarış yada süre ile kısıtlanır. Fakat bu oyunda öle bir derdiniz tasanız yok. Kendinizi tamamen oyuna vererek oyuncaklar ile ilgilenebiliyorsunuz.

4 farklı seride bulunan toplam 32 bölümden oluşan Lost Toys'u çalıştırabilmeniz için en düşük iPad 2 yada iPhone 4S cihazına sahip olmanız gerekiyor. Ayrıca oynayabilmek için ilk önce satın almalısınız.

Farklı ve heyecanlı bir oyun oynamak ve bu oyun ile birlikte eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız Lost Toys'u kesinlikle denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lost Twins

    Lost Twins, bulmaca oyunlarından hoşlananların seveceği türden ilginç bir oyun.
  • Lost Light

    Lost Light, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Disney tarafından geliştirilen bir macera ve bulmaca oyunudur.
  • Lost Lands 7 APK

    Mobil bulmaca oyunları arasına katılan Lost Lands 7 APK, 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor.
  • Lost Bubble

    Lost Bubble balon patlatma oyunlarının son temsilcilerinden bir tanesi ve son derece heyecanlı bir yapı sunuyor.
  • Lost Maze

    Lost Maze, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir labirent oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Lost Island: Blast Adventure

    Ada kurmaca oyunu
  • Escape Hunt: The Lost Temples

    Kayıp profesörü bulmalısınız.
  • Surface: Lost Tales

    Masallar ülkesiyle gerçek dünya arasında yolculuk edin.