LoveByte

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME

Sevgililer için geliştirilen LoveByte uygulamasıyla Android cihazlarınızdan ilişkinize dair güzel anıları kaydedebilirsiniz.

Sevgililer için geliştirilen LoveByte uygulamasıyla Android cihazlarınızdan ilişkinize dair güzel anıları kaydedebilirsiniz.

Çiftlerin severek kullanacağını düşündüğüm LoveByte uygulaması, sevgilinizle ya da eşinizle aranızdaki özel anıları birbirinizle paylaşabileceğiniz oldukça hoş bir uygulama. Sevgilinizin konumunu anlık olarak görebileceğiniz, hava durumunu ve şarj durumunu görebileceğiniz uygulamada onu mutlu edecek güzel mesajlar da gönderebiliyorsunuz.

Birlikte geçirdiğiniz günleri sizin yerinize sayan LoveByte uygulamasında, aşk mektupları da gönderebileceğiniz gibi ileri bir tarihte gönderilmesi için zamanlayabiliyorsunuz. Önemli olayları kaçırmamanız için Takvim özelliği sunan uygulamada, birlikte geçirdiğiniz anlardan oluşan fotoğraf albümü de bulunuyor. Uygulamayı sizden başkasının kurcalamasını istemiyorsanız geliştiriciler bunu da düşünmüş ve özel parola koruması özelliğini uygulamaya dahil etmişler.

Eğer siz de sevgilinizle ya da eşinizle beraber kullanacağınız bir uygulama istiyorsanız LoveByte uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Özellikler:

  • Sevgilinizin konumu, hava durumu ve pil seviyesi,
  • Birlikte geçirdiğiniz günler,
  • Aşk mektupları gönderme veya zamanlama,
  • Takvim,
  • Fotoğraf albümü,
  • Özel parola koruması.
Volkan Yılmaz

LoveByte

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

LoveByte uygulamasıyla sevgilinizle olan ilişkinize dair hoş anıları kaydedebilirsiniz.

Birbirini merak eden ve ilişkilerini renklendirmek isteyen çiftler için geliştirilen LoveByte uygulamasında birçok özellik sizleri bekliyor.

Sevgilinizle birlikte iOS işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz LoveByte uygulaması ile ilişkinize yeni bir soluk getirebilirsiniz. Birbirinizle özel anılarınızı paylaşabileceğiniz, sevgilinizin anlık konumunu görebileceğiniz ve bulunduğu konumdaki hava durumunu takip edebileceğiniz, bunun yanında sevgilinizin şarjını bile görebilmenize imkan tanıyan uygulamada oldukça etkileyici mesajlar da gönderebiliyorsunuz.

İlişkiye başladığınız günden bu yana geçen süreyi sizin yerinize sayan LoveByte uygulamasında bulunan aşk mektuplarını ister hemen, isterseniz de başka bir zamanda gönderilmek üzere zamanlayabilmeniz de düşünülmüş. Takvim özelliği sayesinde önemli günleri not alabileceğiniz, fotoğraf albümü oluşturabileceğiniz uygulamayı sizden başkasının karıştırmasını istemiyorsanız özel parola koruması da ayarlayabilirsiniz.

Sevgilinizle beraber kullanabileceğiniz LoveByte uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.