Lumberwhack

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Vahşi hayvanlardan büyük bir ordu kurarak insanlarla savaşabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Ormandaki krallığınızı sürdürmek için insanlarla mücadele edeceğiniz ve yırtıcı hayvanları eğiterek dev bir ordu kuracağınız Lumberwhack, mobil platformda aksiyon oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan benzersiz bir oyundur.

Etkileyici savaş sahneleri ve sürükleyici bölümleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, ormandan yaşayan türlü hayvanlardan kendinize bir ordu kurmak ve ağaçları kesmek isteyen acımasız insanlarla savaşmaktır. Balta ve elektrikli testerelerle ormanı talan etmek isteyen insanlarla mücadele ederek ormanı savunmalı ve iyi bir komutan olarak ordunuzun zaferler elde etmesini sağlamalısınız.

Ormanda ordunuza katabileceğiniz panda, maymun, leopar, aslan, kaplan, kanguru ve daha onlarca vahşi hayvan yer almaktadır. Ayrıca farklı silah ve kesici alete sahip birçok düşman karakteri bulunmaktadır. Savaşlarda her hayvanın kendi özelliğinden faydalanabilir ve düşmanlarınızı yenerek yeni bölümlere geçebilirsiniz.

Android, İOS ve Windows sürümleri sayesinde farklı platformlardan oyun tutkunlarının hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Lumberwhack, bağımlısı olacağınız sıra dışı bir savaş oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

Lumberwhack

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
117.3 MB DOSYA BOYUTU

Vahşi hayvanlardan büyük bir ordu kurarak insanlarla savaşabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Android, İOS ve Windows işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve sürükleyici özelliği ile bağımlısı olacağınız Lumberwhack, Ormanda kendi krallığınızı kurarak birbirinden yırtıcı onlarca hayvandan dev bir ordu oluşturabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Aksiyon dolu savaş sahneleri ve etkileyici grafikleri ile oyun severlere benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, ormandaki hayvanları eğiterek kendi ordunuzu kurmak ve ormana zarar vermek isteyen kötü niyetli insanlarla savaşarak ganimet toplamaktır. Bu sayede daha fazla hayvan türüne erişebilir ve insanlara karşı daha da güçlü bir orduya sahip olabilirsiniz. Elektrikli testereler ve baltalarla ormana giren ve ağaçları kesmek isteyen insanlardan ormanı savunmalı ve görevleri tamamlayarak farklı bölümlerin kilidini açmalısınız.

Ormanda aslan, kaplan, maymun, panda, leopar, kanguru ve daha onlarca farklı hayvandan oluşan dev bir ordu kurabilirsiniz. Binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak hizmet veren Lumberwhack, aksiyon oyunları arasında yer alan bağımlılık yapıcı bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Lumberwhack

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
82.1 MB DOSYA BOYUTU

Vahşi hayvanlardan büyük bir ordu kurarak insanlarla savaşabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Mobil platformda aksiyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyunculara sunulan Lumberwhack, ormanda kendi imparatorluğunuzu kurmak için insanlarla mücadele edeceğiniz ve yırtıcı hayvanlardan kurulu dev bir orduya sahip olabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Renkli grafikleri ve eğlenceli animasyonları ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, onlarca yırtıcı hayvanı eğiterek dev bir ordu kurmak ve ormana zarar vermek isteyen acımasız insanlarla savaşmaktır. Ağaçlara zarar vermek isteyen ve ormanı yok etmek isteyen insanlarla mücadele ederek savaşlarda başarılı olmalı ve ganimet toplayarak daha fazla hayvanın kilidini açmalısınız. Bu sayede güçlü bir ordu inşa edebilir ve ormandaki hakimiyetinizi koruyabilirsiniz. Panda, maymun, aslan, fil ve kaplan gibi birçok vahşi hayvandan faydalanabilir ve insanların korkulu rüyası olabilirsiniz.

Android, İOS ve Windows sürümleri ile üç farklı platformda oyuncularla buluşan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine ulaşan Lumberwhack, sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu sahneleri sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz keyif verici bir oyun olarak dikkat çekmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Friend Pedro

    My Friend Pedro ile aksiyon dolu sahnelere giriş yapacak, sürükleyici bir parkuru deneyimleyeceksiniz.
  • Streets of Rage 4

    Çarpıcı görsellere sahip olan Streets of Rage 4, Android platformundaki oyunculara gerilim dolu anlar sunacak.
  • Plumber 3

    Su borularını bağlayacağız.
  • Letters From Nowhere

    Cadıların işgalini durdurmaya çalışacağız.
  • Stick Cricket Premier League

    Akıllı telefonumuzda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • Absolute RC Heli Simulator

    Mobil cihazımızda helikopter kullanacağız.
  • The Secret Order 7: Shadow Breach

    42 farklı bulmacayı çözmeye çalışacağız.
  • Turret Fusion Idle Clicker

    Füze ve roket atarlar kullanarak uzaylılara karşı savaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.