Luna: Dragon of Kelpy Mountain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
86 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu

Luna: Dragon of Kelpy Mountain, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil rol yapma oyunudur. Ejderhaları avlamak için mücadele ettiğiniz bir oyun olan Luna ile eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil oyun olan Luna, kendi eşsiz taktiğinizi geliştirerek canavarların peşine düştüğünüz bir oyundur. Dinamik savaş mekanikleri ve yüzlerce farklı ekipmanı kullanabileceğiniz oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bilgi ve becerinizi iyi bir şekilde kullanmanız gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Güçlü bir konuma gelmek için karakterinizi özelleştirebileceğiniz oyunda nefes kesen savaşlara dahil olabiliyorsunuz. Efsanevi atmosferiyle de dikkat çeken oyunda işiniz bir hayli zor. Sürükleyici etkisiyle de ön plana çıkan Luna oyunu sizleri bekliyor.

Luna oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Luna: Dragon of Kelpy Mountain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
367 MB DOSYA BOYUTU

Beğenerek oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu

Luna: Dragon of Kelpy Mountain, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil rol yapma oyunudur. Korkunç canavarları avlayıp rakiplerinize meydan okuduğunuz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir rol yapma oyunu olan Luna, kendi eşsiz taktiğinizi geliştirerek canavarların peşine düştüğünüz bir oyundur. Efsanevi atmosferiyle de ön plana çıkan oyunda karakterinizi kontrol ederek ejderhaların peşine düşüyorsunuz. Becerilerinizi iyi bir şekilde kullanmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Sürükleyici etkisiyle de ön plana çıkan oyunda güçlü bir konuma gelmek için farklı zırhlar ve ekipmanlar kullanabiliyorsunuz. Dinamik savaş mekanikleri ve gelişmiş kontrol sistemiyle de dikkat çeken oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Rol yapma oyunu sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olduğunu da söyleyebilirim.

Luna oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes of Dragon Age

    Heroes of Dragon Age, Electronic Arts firması tarafından geliştirilen ve Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz destansı bir rol yapma oyunudur.
  • Taichi Panda 3: Dragon Hunter

    Eşsiz zaman geçirmenize yardımcı olan bir mobil oyun
  • Dragon Project

    Dragon Project, Japonya'da popüler, aksiyon - strateji rol yapma oyunu.
  • Dragon Storm Fantasy

    Dragon Storm Fantasy Android İçin Rol Oyunudur.
  • Age of Warriors: Dragon Discord

    Age of Warriors: Dragon Discord, Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen rol yapma ve strateji türlerini bir araya getiren bir oyundur.
  • Sky: Children of the Light

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Warriors of Waterdeep

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir rol yapma oyunu
  • Tales of Thorn

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir rol yapma oyunu