Lunata Rescue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Lunata Rescue, çizgi film stili görselleriyle dikkat çeken platform oyunu.

Lunata Rescue, daha çocukların oynarken keyif alacağını düşündüğüm bir platform oyunu. El emeği göz nuru çizgi filmleri yansıtan kaliteli görselleriyle dikkat çeken oyunda Brezilyalı diken böceğinin yerine geçiyor ve kaçırılan yavrularımızı kurtarmaya çalışıyoruz.

Çocuklar için uygun Android oyunlar arasında kendisine yer bulan Lunata Rescue’da ufak bir diken böceğinin yerine geçiyoruz. Görevimiz kötü kraliçe Donatella tarafından kaçırılan kayıp bebeklerimizi kurtarmak.

Benzerlerinin aksine sadece sağ sol yaparak ilerlediğimiz bir oyun değil Lunata Rescue. Etrafımızdaki nesneleri de kullanmamız gereken çok daha hareketli bir oyun. Çizgi film seyretmek kadar tablet veya telefonda oyun oynamaya meraklı çocuğunuz için gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.

Erkan Calp

Lunata Rescue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Lunata Rescue, renkli görseller sunan platform oyunu.

Lunata Rescue, mobil cihazlarda oyun oynamaya meraklı çocuğunuz, küçük kardeşiniz için gönül rahatlığıyla indirip beğenisine sunabileceğiniz, çizg film stili görsellere sahip platform oyunu. Benzerlerinin aksine etraftaki nesnelerle etkileşime geçme imkanı tanıya oyun hem iPhone hem de iPad ile uyumlu; daha da güzeli oynaması ücretsiz, satın alım gerektirmiyor.

El yapımı detaylı çizgi film görselleriyle dikkat çeken oyunda Brezilyalı diken böceği olarak bilenen treehopper’ın yerine geçerek kötü kraliçe tarafından kaçırılmış bebeklerimizin peşine düşüyoruz. Kolonimizi bulduğumuzla sonlanan oyunda birbirinden zorlu 4 oyun modu yer alıyor.

Oyunun kontrol sistemi çocukların oynayacağı düşünülerek basit tasarlanmş. Karakterimizi yönlendirmek için sol taraftaki, zıplatmak için de sağ taraftaki silik butonu kullanıyoruz. Kurtardığımız böcek sayısını da aynı yerden takip edebiliyoruz.

Erkan Calp

Lunata Rescue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Lunata Rescue, çocukların keyifle oynayacağı kaliteli görseller sunan platform oyunu.

Lunata Rescue, çocuklara özel hazırlanmış platform oyunu ve Windows Phone cihazlarda ücretsiz oynanabilir en kaliteli görsellere sahip platform oyunlarından biri diyebilirim. Benzerlerinin aksine etraftaki objelerle etkileşime geçmemize izin veren diğer deyişle sağ sol yaparak ilerlemekten fazlasını isteyen oyunda amacımız kaybolan diken böceklerini kurtarmak.

Eski çizgi filmleri andıran görselleriyle öne çıkan üç boyutlu platform oyununda henüz gelişimini tamamlamamış diken böceğinin yerine geçiyoruz. Amacımız kötü kraliçe olarak bilinen Donatella’dan bebeklerimizi kurtarmak. Olayın perde arkasını gösteren animasyonla başlayan oyunda karakterimizi yönlendirmek, zıplatmak, engelleri aşmak için alt tarafa konumlandırılmış butonları kullanıyoruz. Amacımız bebek böcekleri kurtarmak olduğundan bu bölüm bir de böcek sayısını gösteren bir buton bulunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Robocar Poli: Rescue Town & City Games with Amber

    Görevleri başarmaya çalışacağız.
  • Zombie Maze: Puppy Rescue

    Zombie Maze: Puppy Rescue, sıra tabanlı oynanış sunan zombili bulmaca - macera oyunu.
  • Dustoff Heli Rescue

    Dustoff Heli Rescue bolca aksiyon içeren bir savaş oyunudur
  • Dustoff Heli Rescue 2

    Dustoff Heli Rescue 2, askeri operasyonlara katıldığınız savaş oyunu.
  • Pop Rocket Rescue

    Pop Rocket Rescue, Android cihazlar üzerinde oynanabilecek bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Moshling Rescue!

    Moshling Rescue! tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir eşleştirme oyunudur.
  • Rescue Copter

    Rescue Copters Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir helikopter oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Rescue Quest

    Rescue Quest, eşleştirme oyunlarına ilgi duyanların eğlenerek oynayabilecekleri bir yapım.