Lyreka

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Lyreka, müzik severlere özel olarak geliştirilmiş bir topluluk uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Lyreka, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir müzik uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama sayesinde şarkı sözlerini yorumlayabilir ve diğer insanlarla paylaşabilirsiniz.

Şarkıların içerdiği anlamları ortaya çıkarmaya çalışan bir uygulama olarak karşımıza çıkan Lyreka müzik severlere hitap eden bir uygulamadır. Uygulamada şarkı sözlerini yorumlayabiliyor ve şarkıların anlamlarını keşfetmeye çalışıyorsunuz. Ayrıca diğer insanların şarkılara yüklediği anlamları da okuyabiliyorsunuz. 40 binden fazla sanatçı, 800 binden fazla şarkı koleksiyonuyla Lyreka uygulaması aradığınızı mutlaak bulacağınız bir uygulamadır. Uygulamada profilinizi özelleştirebilir ve resimler de yükleyebilirsiniz. Uygulamadaki temel amaç şarkı sözlerini yorumlamak ve diğer insanların yorumladığı şarkıları görmek. Bu nedenle meraklı kişilerin ilgisini çekecek bir uygulamadır.

Lyreka uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Lyreka

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
17.8 MB DOSYA BOYUTU

Lyreka, müzik severlere özel olarak geliştirilmiş bir topluluk uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Lyreka, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir müzik uygulamasıdır. Uygulama ile müzik topluluklarına katılabilir ve şarkı sözlerine yorum yapabilirsiniz.

Oldukça farklı bir uygulama olarak karşımıza çıkan Lyreka, şarkı sözlerine sınırsızca yorum yapabileceğiniz ve diğer insanların yorumlarını okuyabileceğiniz bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. 800 binden fazla şarkı ve 40 binden fazla sanatçı ile oldukça zengin bir arşive sahip olan uygulamada aradığınız tüm şarkı sözlerin de bulabiliyorsunuz. Kolay kullanıma sahip olan uygulamada profilinizi özelleştirebilir ve diğer insanları takip edebilirsiniz. Müzik toplulukları keşfedebilir ve yeni şarkıların da farkına varabilirsiinz. Müzik severleri yakından ilgilendiren Lyreka uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

Lyreka uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması