Lyrically

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
353 TOPLAM İNDİRME

Dinlediğiniz şarkıların sözlerini merak ediyorsanız basit bir kullanıma sahip olan Lyrically adlı uygulamayı kullanabilirsiniz.

Dinlediğiniz şarkıların sözlerini merak ediyorsanız basit bir kullanıma sahip olan Lyrically adlı uygulamayı kullanabilirsiniz.

Bir milyondan fazla şarkı sözü kütüphanesine sahip olan Lyrically uygulamasında sanatçıya göre, şarkı adına göre ya da şarkı sözüne göre arama gibi çeşitli arama kriterlerini kullanarak hedefinize ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra, uygulamada kayıtlı şarkıcıları seçerek de albümlerine ve albümde yer alan şarkılarına da kolayca ulaşabilmeniz mümkün. Lyric Wikia destekli Lyrically uygulaması, müzik tutkunlarının ortak çalışma ürünü diyebilirim.

Android işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz Lyrically uygulaması sadece şarkı sözü göstermekle sınırlı kalmıyor. Aradığınız şarkıyı uygulama üzerinden dinleyebileceğiniz gibi, şarkı sözlerini de eşzamanlı olarak takip de edebiliyorsunuz. Google Music, Pandora, Spotify, Rdio, Deezer ve daha birçok online müzik dinleme servisini destekleyen uygulama, aradığınız şarkıyı bu servisler üzerinden dinlemenize olanak sağlıyor. Paylaş düğmesiyle, şarkıyı arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz Lyrically uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Lyrically

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Severek dinlediğiniz şarkıların sözlerini bulmakta zorluk çekiyorsanız, en doğru şarkı sözlerine Lyrically ile kolayca ulaşabilirsiniz.

Sevdiğiniz ya da dinlediğiniz şarkıların sözlerini merak ediyorsanız, Lyrically uygulamasının bir milyondan fazla şarkı sözü barındıran kütüphanesinden faydalanabilirsiniz.

Dinlediğiniz şarkıların sözlerini müzik severlerin beğenisine sunan Lyrically uygulaması ile şarkı sözlerini; şarkı adına göre, şarkı sözüne göre ya da sanatçıya göre arayarak kolayca ulaşabiliyorsunuz. Bunun dışında, uygulamada kayıtlı sanatçılardan seçim yaparak albümlerine ve şarkılarına ulaşmanız da mümkün hale getirilmiş. Lyric Wikia destekli uygulama, müzik severlerin ortak çalışma ürünü desek yanlış olmaz sanıyorum.

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz Lyrically uygulaması şarkı sözlerini sunmak dışında da çeşitli özelliklere sahip. Aradığınız şarkıyı uygulama üzerinden dinlemenize imkan sağlayan Lyrically; Google Music, Pandora, Spotify, Rdio ve Deezer gibi müzik servislerini de destekliyor. Şarkı sözlerini arkadaşlarınızla da paylaşabilme imkanı sunan Lyrically uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması