Mad Gardener: Zombie Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Mad Gardener: Zombie Defense, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz zombi oyunu.

Mad Gardener: Zombie Defense, adından da tahmin edeceğiniz üzere zombilere karşı kendinizi savunduğunuz bir mobil oyun. Android platformuna ücretsiz çıkış yapan zombi oyununda bir döneme damgasını vuran rock şarkıcısının yerine geçiyoruz.

Emekli olup bahçıvanlık yapmaya başlayan rock yıldızının başı zombilerle dertte. Bahçeyi saran zombilere karşı olan mücadelesinde yardım ediyoruz karakterimize. Gitarını silaha dönüştüren çılgın görünümlü karakterimize en az onun kadar ilginç görünen horozu eşlik ediyor. Zombilerin yanı sıra canavarlarla karşılaştığımız oyunda boss’lar bile sınıflara ayrılmış. Gerçekten zorlayıcı olduklarını söyleyebilirim.

Aksiyon yüklü 40 bölüm içeren zombi oyununda 3 ölümcül silaha sahibiz. Ayrıca sarsıcı etki uyandıran 3 patlayıcı bulunmakta. Tabii ki güçlü silahları ve patlayıcıları açabilmek için oyunda biraz zaman geçirmek gerekiyor.

Erkan Calp

Mad Gardener: Zombie Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Mad Gardener: Zombie Defense, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir zombi temalı kule savunma oyunu.

Mad Gardener: Zombie Defense, zombi temalı kule savunma oyunu olarak iOS platformunda yerini alıyor. Hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan zombi oyununda bir rock starının zombilerle olan mücadelesine karışıyoruz. Bahçenin etrafını saran zombiler üzerinde birbirinden etkili silahlar kullanıyoruz.

Bir dönem rock starı olan emekliliğinde de bahçe işleriyle uğraşmaya başlayan karakterimiz, hayatta kalma mücadelesini tek başına vermiyor. Yanında gelişmiş bir vücuda sahip horozu eşlik ediyor. Güçlerini birleştirerek yürüyen ölüleri ve yaratıkları durdurmaya çalışıyorlar. Karakterimizin kullanabildiği 3 silahı var. Ayrıca 3 adet toplu zombi ölümüne yol açabildiğimiz patlayıcı madde bulunmakta. Yalnız hepsi açık değil; oyunun ilerleyen safhalarında kullanılabilir oluyorlar.

Tepe kamera açısından oynanan zombi oyunları arasından grafikleri, ilginç karakterleri ve duraksamayan oynanışıyla ayrılan Mad Gardener, kolay kontrolleriyle de her yaştan oyuncuya hitap ettiğini gösteriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ReKillers : Zombie Defense

    ReKillers : Zombie Defense bize heyecan dolu anlar yaşatıyor.
  • Zombie defense: Death Invaders

    Zombie defense: Death Invaders'ta insanlığa saldıran zombileri etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz.
  • Zombie Defense

    Zombie Defense eğlenceli bir strateji oyunudur
  • Global Defense: Zombie War

    Global Defense: Zombie War, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur.
  • Zombie Idle Defense

    Dünyayı ele geçirmiş zombileri alt et.
  • Mad Dex APK

    Mad Dex APK Android platform oyununda rakiplerimizi alt etmeye ve tehlikeli tuzakları aşarak bölümleri bitirmeye çalışıyoruz.
  • Mad City Crime

    Mad City Crime açık dünya tabanlı bir mobil aksiyon oyunudur
  • Mad City Mafia Robbery Master

    Mad City Mafia Robbery Master mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur